Şimdi Ara

Arkadaşlar hareket nasıl yapılıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var.Şimdi ben gamepad ile oynuyorum.Ama PC'de oynuyorum.Şimdi aratıyorum Google'de falan ama hep klavyeye göre hareketler var PC yazınca.PS3'ün hareketlerine bakıyorum ondada hepsi olmuyor. Bana PC için ama gamepad kullanılan bir rehber gibi birşey bulur musunuz ?

Yada bir kaç hareketin nasıl yapıldığını söyler misiniz ?

Her türlü hareketlere açığım.

Gamepad markası Logitech Rumplepad 2 . Buna uyumlu hareketler olursa sevinirim.

EKLEME :
    Eklemeyi unuttum arkadaşlar. Arada bir sallıyorum birşeyleri çok güzel hareketler oluyor . Henüz bilinçli hareketim çok az Yardımlarınızı acil bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunglasxx -- 30 Kasım 2010; 14:32:08 >

• R2 basıcaksın joistikle R3 ile çevir hareket falan yap işte kafana göre yavaş yavaş öğrenirsin zaten. r2+l1 r3 ü çevir başka şeyler olur.Dene biraz
  • ya işte bulamıyorum. ben size dene biraz diyin diye konu açmadım. hareket yapımını anlatın diyorum. o tuşlara basacağımı bende biliyorum sadece çeşit çeşit hareketleri nasıl yapayım diyorum.analogu nasıl döndüreyim falan
  • yukarı
  • mega yukarı
  • Artık hareketin ustası oldum nerdeyse cevap vermenize gerek kalmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.