Şimdi Ara

arkadaşlar hangi ekran kartı daha iyi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şöyle bi sistem topladım fakat ekran kartı hangisini seçsem bilemedim çünkü toplam sistemin tam yarı fiyatını ekran kartına ayırdım aklımda 2 seçenek var 1 i resimdeki sistemdede öncelik verdiğim msi nvidia gtx750 ti 2. si ise çok önerilen asus ati radeon hd 7870 ben tam bir nvidia cıyım iki e/k yonga setinide denedim nvidia performans ve nvidia kontrol paneli yüzünden daha iyi bana göre ama buda iyi bi ekran kartı lütfen yardım

• Hd7870

quote:

2 seçenek var 1 i resimdeki sistemdede öncelik verdiğim msi nvidia gtx750 ti 2. si ise çok önerilen asus ati radeon hd 7870
  • gpuboss a hiç bakmayın ordaki bilgiler tamamen yanlış! yinede cevap verdiğiniz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon295

gpuboss a hiç bakmayın ordaki bilgiler tamamen yanlış! yinede cevap verdiğiniz için teşekkürler

Hocam performans olarak HD7870 daha kaslı bir ekran kartı ve oyunlarda daha fazla frame alırsın. Ancak mimari olarak çok eski bir model. Bu yüzden listendeki MSI GTX750Ti'la devam etmeni tavsiye ederim.
  • saol kardeş bir sorum daha var lütfen yardım et ben bu işlemciyle yani g3258 alcam fakat biri yeni oyunlar için kötü yeni oyunları çalıstırmaz dedi içime kurt düstü sonucta oyunu işlemci değil ekran kartı oynatır videolara baktım g3258 750 ti ve 8gb ram le adam very high de gta 5 oynuyo hangisi doğru ve bu işlemcinin bazısı overclock da 4.2 bazısı 4.8 oluyomus o nasıl oluyo şans mı? mantığı ne nasıl işler şimdiden tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon295

saol kardeş bir sorum daha var lütfen yardım et ben bu işlemciyle yani g3258 alcam fakat biri yeni oyunlar için kötü yeni oyunları çalıstırmaz dedi içime kurt düstü sonucta oyunu işlemci değil ekran kartı oynatır videolara baktım g3258 750 ti ve 8gb ram le adam very high de gta 5 oynuyo hangisi doğru ve bu işlemcinin bazısı overclock da 4.2 bazısı 4.8 oluyomus o nasıl oluyo şans mı? mantığı ne nasıl işler şimdiden tşk

Hocam durum tamamen bütçe meselesi. Hepimiz en iyi işlemci ve ekran kartıyla oyun oynamak istiyoruz ama, oyunlardan alacağımız frame sayısı maalesef cüzdanımızın şişkinliği ile doğru orantılı :)

Bütçen kısıtlıysa, işlemci ve ekran kartında F/P oranını gözetmelisin.

G3258'i, günlük 4.5/4.7GHz bandında rahatlıkla kullanırsın. Alacağın anakart:

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-h81m-p33-intel-h81-soket-1150-ddr3-1600mhz-sata-30-dvivga-anakart.html?srt=UP

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartı hangisi daha iyi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.