Şimdi Ara

Arkadaşlar gözümün yarıçapı 1 cm çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet gözümün çapı 2cm ve yarıçapı 1cm. Peki bu ne demek oluyor? Yoksa benim gözüm Birim çember mi? Acaba sınavda gözümün üzerinde işlem yapabilir miyim? Peki gözümü çıkartırsam geri takabilir miyim? Peki gözümü çıkartıp geri takabiliyor isem buna gözetmen bir şey der mi? Gözetmen bir şey demezse gözümün üzerinde işlem yapabilir miyim. Kalem sürsem silgi ile silinir mi? Son sorum Bir gözümü çıkartıp onun üzerinden işlem yaparken diğer gözüm yeterince net bir şekilde görebilecek mi? Arkadaşlar bu sorular benim için çok önemli sorular Cevaplarını bekliyorum.

• 1) Çember 2 boyut üzerinde anlamlıdır. Gözün birim çember değil.
    2)İşlem yapmayı deneyebilirsin ancak CD kalemi gibi her ortama kolayca iz bırakabilen bir şey kullanmalısın.
    3)Gözünü çıkarttıktan sonra o boşluğa geri yetleştirebilirsin belki ama işlevini kaybedecektir, önermem.
    4)Muhtemelen bu işlem ses çıkartacaktır. Gözetmen müdahale edebilir.
    5)Şayet bir şey demezse işlem yapabileceğini zannetmiyorum. Sadece sınav kitapçığı üzerinde işleme izin var.
    6)Kurşun kalemin kolayca iz bırakabileceğini zannetmiyorum. Bıraksa bile duvara kalemle yazdıktan sonra silgi ile nasıl tam silinmiyorsa benzeri gerçekleşebilir.
    7)Yıllarca alıştığın bakış açın değişeceği için ilk başta zorluk çekebilirsin. Önceden hazırlıklı olmak sınav anında daha kolay odaklanmanı sağlar.
    Not: Bence gerek yok yapmana
  • Arkadaşlar gözümün yarıçapının 1 cm olduğuna inanmayan varsa gözümün altında cetvel tutup fotoğraf çekebilirim.
  • Ben gözümü çıkarıp onunla oynamıştım ayt de sıkıntıdan, gözetmen bir şey dememişti. Ama sana gelen gözetmene göre değişir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Yap ulan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1) Çember 2 boyut üzerinde anlamlıdır. Gözün birim çember değil.
    2)İşlem yapmayı deneyebilirsin ancak CD kalemi gibi her ortama kolayca iz bırakabilen bir şey kullanmalısın.
    3)Gözünü çıkarttıktan sonra o boşluğa geri yetleştirebilirsin belki ama işlevini kaybedecektir, önermem.
    4)Muhtemelen bu işlem ses çıkartacaktır. Gözetmen müdahale edebilir.
    5)Şayet bir şey demezse işlem yapabileceğini zannetmiyorum. Sadece sınav kitapçığı üzerinde işleme izin var.
    6)Kurşun kalemin kolayca iz bırakabileceğini zannetmiyorum. Bıraksa bile duvara kalemle yazdıktan sonra silgi ile nasıl tam silinmiyorsa benzeri gerçekleşebilir.
    7)Yıllarca alıştığın bakış açın değişeceği için ilk başta zorluk çekebilirsin. Önceden hazırlıklı olmak sınav anında daha kolay odaklanmanı sağlar.
    Not: Bence gerek yok yapmana

• barkoda10 kullanıcısına yanıt
    Kişisel telefonum yok babam gelsin tahmini Akşam 7-8 gibi atmış olurum..
  • haskolastik kullanıcısına yanıt
    Abi nasıl bu konuyu ciddiye alabiliyorsunuz ya..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gözüm 0.25 çıktı .
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Ne bileyim çskslsls

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.