arkadaşlar teyzemin pc ye format atcam da hem C hem de D NFSC sistemli şimdi ben format atınca d ye mi c ye mi atacağımı nerden bilecem
Formatı Windowsun yüklü olduğu sürücüye atıcaksın. Windows genellikle C de olur. C yi formatlıcaksın ki eğer D de önemli dosya falan yoksa onu da biçimlendirebilrsin...
Windows nerede kurulu ise ona atacaksın istersen C ve D nin ikisine de format atarsın bütün billgilerini silersin. İstersen FDISK atarsın tek parça yapar kafana göre tekrar parçalarsın :) şunu sorayım, bilgisayarda yedeklenmesi gereken herhangi birşey war mı? yok ise eğer her ikisine de formatla, hatta fdisk at. sonra tekrar bölüm oluştur c ve d diye :)
ha ama silinmemesi gereken şeyler war diyorsan gerekli dosyaları D ye yedekle C ye bas formatı ki windows c de kurulu ise bunu söylüyorum bilgisayarım c ye gir orada windows klasörü war ise orada kurulu demektir kolay gelsin ayrıca en üstte sabit topik olarak format atmak war oradan da takip edebilirsin
tamam ben gerekn herşeyi D ye aldım da ben format atınca bana c ye mi d ye mi diye sorar mı benim bildiğim fat32 ve nfsc diye soruyor yoksa onlara mı biçimlendiriyor tam olarak bilmiyorum
tamam sen C yi seçeceksin sana 4 adet seçenek çıkaracak HIZLI NTFS NORMAL NTFS HIZLI FAT32 NORMAL FAT32 Sen orada NTFS seçeceksin.hızlı ya da tam ona sen karar ver ama hdd çok büyük değilse tam formatı seç
şimdi format atınca nereye format atacağın yere gelince sana C veya D yi mi soruyor yoksa NFSC ve FAT32 yi mi soruyor
İlk önce c-d olarak çıkıcak. Ordan C yi sil diceksin ( L ) enterle ilerliceksin sonra tekrar enterle windows kopyasını kurucaksınn. Bu krulumdan önce C yi nasıl sileceğini sorucak Nfs seçiceksin gerisi çay kahve
İlk önce c-d olarak çıkıcak. Ordan C yi sil diceksin ( L ) enterle ilerliceksin sonra tekrar enterle windows kopyasını kurucaksınn. Bu krulumdan önce C yi nasıl sileceğini sorucak Nfs seçiceksin gerisi çay kahve
+1nfs değil ntfs.hemde orda nasıl silecegi değil dosya biçimi gibi bişe vardı adını unuttum onun nasıl olacagını soruyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme