Şimdi Ara

Arkadaslar firmalar deli edecek beni.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Tükiye telefon firmalarından niye 2 ci sınıf muamelesi görüyor.diger ülkelerde çıkan bir sürü model türkiyede yok.iphoneda öyle olacak.en son türkiyeye geliyor.haziranda çıkıyor agustosun sonunda geliyor.diger markalar içinde öyle niye böyle bileniniz varmı_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazall -- 16 Mayıs 2010; 16:51:09 >

• Çünkü burası Türkiye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NurettinGunduz
    Arkadaslar Tükiye telefon firmalarından niye 2 ci sınıf muamelesi görüyor.diger ülkelerde çıkan bir sürü model türkiyede yok.iphoneda öyle olacak.en son türkiyeye geliyor.haziranda çıkıyor agustosun sonunda geliyor.diger markalar içinde öyle niye böyle bileniniz varmı_?

Yanlışın var 3. sınıf:);)
  • Ayrıca sebep olarak:
    Şu an geride bir milletiz.Gerek ekonomi,gerek çalışma temposu ve çalışmaya baslama saatleri(bkz.Erken kalkan yol alır)yani kısaca ''tembel''bir milletiz.
    Bunun yanında önceki basarılarımızın öcünü şimdi almak istiyorlar;)
  • yazılan yorumların hiç biri doğru değil..türkiyeye hep böyle davranılıyor çünki dünyada istenmeyen bir ülkeyiz.artı müslümanız...o yüzden böyle bir tutum içindeler..sevmiyorlar bizi istemiyorlar.her zaman en sonda olmamızı istedikleri için...
  • El insaf beyler; istenmeyen gibi bir durum yok. Calisma saatleri ne alaka. Ispanya'nin katalunya bolgesinde resmi calisma saatleri p.tesiden persembeye 9-17, cuma 9-14 tur. Bakin bakalim kim erken kalkiyo kim yol aliyo :) turkiye malesef //genel olarak// kotu yonetilmis ve kotu yoneltinmekte olan bir ulkedir; iphone turkiyeye ilk gelirken neden gec geldi; sanayi ve ticaret bakanligi illa imei numarasinin cihazin gorunen bir yerinde olmasi gerektigini soyledi ( normal telefonlarda pil altinda yazar) ama iphone da bu sans yoktu. Apple yapamam arka kapak yok dedi, bizimkiler o zaman arkasina yazin dedi (mantiga bak imei nin yazilmasini nereye istior) apple olmaz dedi ve muzakereler ne kadar surdu dusunun artik sonunda bir sekilde anlasildi ve urun resmi yoldan ulkeye girdi. Diger markalarda ise kendi politakalari olabilir etken mesela. Ama bizimde halk olarak durumumuz kotu; egitim seviyesi belli, suc orani belli, dolandiricilik orani belli falan filan. Bizim ulkede markanin halka guveni yok! Her ulkede telefon kampanyalari yapan vodafone turkiyede yapmadi neden cunku guvenmiyorlar. Turkiyede sahte evrakla is yapmaktan tutunda akliniza gelecek her sey mevcut. Bu sorunlarda hep yonetimle alakalidir.
    Yani isin ozu " vay bizi sevmiyorlar vay oc aliyolar vay istenmiyoruz" kafalarini gecin artik yillarca en buyuk biziz onlar tu kaka larla uyutulduk buyutulduk artik bir aynaya bakip kendimizin ne oldugunu gormek lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 16 Mayıs 2010; 19:33:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wox
    yazılan yorumların hiç biri doğru değil..türkiyeye hep böyle davranılıyor çünki dünyada istenmeyen bir ülkeyiz.artı müslümanız...o yüzden böyle bir tutum içindeler..sevmiyorlar bizi istemiyorlar.her zaman en sonda olmamızı istedikleri için...

Aslında onu demek istemiştim tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Et beni aldıran oldu mu ?
    6 yıl önce açıldı
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman
    El insaf beyler; istenmeyen gibi bir durum yok. Calisma saatleri ne alaka. Ispanya'nin katalunya bolgesinde resmi calisma saatleri p.tesiden persembeye 9-17, cuma 9-14 tur. Bakin bakalim kim erken kalkiyo kim yol aliyo :) turkiye malesef hep kotu yonetilmis ve kotu yoneltinmekte olan bir ulkedir; iphone turkiyeye ilk gelirken neden gec geldi; sanayi ve ticaret bakanligi illa imei numarasinin cihazin gorunen bir yerinde olmasi gerektigini soyledi ( normal telefonlarda pil altinda yazar) ama iphone da bu sans yoktu. Apple yapamam arka kapak yok dedi, bizimkiler o zaman arkasina yazin dedi (mantiga bak imei nin yazilmasini nereye istior) apple olmaz dedi ve muzakereler ne kadar surdu dusunun artik sonunda bir sekilde anlasildi ve urun resmi yoldan ulkeye girdi. Diger markalarda ise kendi politakalari olabilir etken mesela. Ama bizimde halk olarak durumumuz kotu; egitim seviyesi belli, suc orani belli, dolandiricilik orani belli falan filan. Bizim ulkede markanin halka guveni yok! Her ulkede telefon kampanyalari yapan vodafone turkiyede yapmadi neden cunku guvenmiyorlar. Turkiyede sahte evrakla is yapmaktan tutunda akliniza gelecek her sey mevcut. Bu sorunlarda hep yonetimle alakalidir.
    Yani isin ozu " vay bizi sevmiyorlar vay oc aliyolar vay istenmiyoruz" kafalarini gecin artik yillarca en buyuk biziz onlar tu kaka larla uyutulduk buyutulduk artik bir aynaya bakip kendimizin ne oldugunu gormek lazim.

Bunlar da dogru yalnız bir şeyi doğru bulmadım:
    Her zaman kötü yönetilmiş bir ülke değildir genel olarak kötü yönetilmiş bir ulkedir Turkiye

• Evet genel demek daha mantikli gercekten:) tesekkurler yapici elestiri icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman
    Evet genel demek daha mantikli gercekten:) tesekkurler yapici elestiri icin.

Ne demek ben teşekkür ederim:)
  • Birbirlerimizle fikirlerimizi paylaşıyoruz,tartışıyoruz teşekkürler
  • şimdi aranızda siyaset yaptığımı söyleceksiniz veya düşüneceksiniz ancak şu an mevcut yönetimdeki iktidar yönetiminden ben açıkçası memnunum.tabiki aramızda görüş ve düşünce açısından fark olacak bunada saygı duyuyorum...ama şu kriz ortamında bile dünyada bir sürü banka kapanırken Türkiyede böyle bir olayla karşılaşılmadı..bölgemizde en etkin ülke biziz.ancak avrupa ülkeleri bizi sevmediği için Osmanlıdan kalma öcleri olduğu için bizi hor görüyorlar...bunuda açıkça belli ediyorlar...isterimki her alanda bir japonya bir tayland kadar gelişmiş olalım ...ama bu zmaanaki yönetimlerden dolayı olsun,ekonomik açıdanda güçsüz olduğumuzdanda biraz geri kalmışlığımız da var.yalan değil.bakın japonya atom bombası yedi ancak dünyanın en ileri teknolojileri onda..
  • quote:

şimdi aranızda siyaset yaptığımı söyleceksiniz veya düşüneceksiniz ancak şu an mevcut yönetimdeki iktidar yönetiminden ben açıkçası memnunum.tabiki aramızda görüş ve düşünce açısından fark olacak bunada saygı duyuyorum...ama şu kriz ortamında bile dünyada bir sürü banka kapanırken Türkiyede böyle bir olayla karşılaşılmadı..bölgemizde en etkin ülke biziz.ancak avrupa ülkeleri bizi sevmediği için Osmanlıdan kalma öcleri olduğu için bizi hor görüyorlar...bunuda açıkça belli ediyorlar...isterimki her alanda bir japonya bir tayland kadar gelişmiş olalım ...ama bu zmaanaki yönetimlerden dolayı olsun,ekonomik açıdanda güçsüz olduğumuzdanda biraz geri kalmışlığımız da var.yalan değil.bakın japonya atom bombası yedi ancak dünyanın en ileri teknolojileri onda..

İşin siyasi ayağını atlarsak bankaların batmamasının tek sebebi aşrı sıkı derecedeki bankacılık kanunu tabi buda banka hortumlama olaylarından sonra hayat geçirildi. Yönetimler genel olarak kötü ve/veya kötüydü . ekonomik açidan konşursak dünyanın en büyük 16. ekonomisine sahipsin . Bizim ülkemizin en büyük sorunu egitim okumayı sevmiyoruz dogru düzgün gazete okuyan kişi sayısı ne kadar acaba bu ülkede

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazeus

quote:

şimdi aranızda siyaset yaptığımı söyleceksiniz veya düşüneceksiniz ancak şu an mevcut yönetimdeki iktidar yönetiminden ben açıkçası memnunum.tabiki aramızda görüş ve düşünce açısından fark olacak bunada saygı duyuyorum...ama şu kriz ortamında bile dünyada bir sürü banka kapanırken Türkiyede böyle bir olayla karşılaşılmadı..bölgemizde en etkin ülke biziz.ancak avrupa ülkeleri bizi sevmediği için Osmanlıdan kalma öcleri olduğu için bizi hor görüyorlar...bunuda açıkça belli ediyorlar...isterimki her alanda bir japonya bir tayland kadar gelişmiş olalım ...ama bu zmaanaki yönetimlerden dolayı olsun,ekonomik açıdanda güçsüz olduğumuzdanda biraz geri kalmışlığımız da var.yalan değil.bakın japonya atom bombası yedi ancak dünyanın en ileri teknolojileri onda..

İşin siyasi ayağını atlarsak bankaların batmamasının tek sebebi aşrı sıkı derecedeki bankacılık kanunu tabi buda banka hortumlama olaylarından sonra hayat geçirildi. Yönetimler genel olarak kötü ve/veya kötüydü . ekonomik açidan konşursak dünyanın en büyük 16. ekonomisine sahipsin . Bizim ülkemizin en büyük sorunu egitim okumayı sevmiyoruz dogru düzgün gazete okuyan kişi sayısı ne kadar acaba bu ülkede

Okuyacak gazete mi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: some_one

Okuyacak gazete mi var.

okuma alışkanlığı manasında sölemiştim yoksa medyayıda hükümet ve muhalefet yanılısı olarak ayırabilirsin gerçi bunun ülkümize özgü bi durum olduğunu düşünmek çocukca olur
  • imei olayı doğru olmalı, çünkü nokia n8in de kapağı çıkmıyor ve imei numarası telefonun altında.
  • imei olayı dogru hocam ilk agızdan aldıgım bilgiler..

quote:

Orijinalden alıntı: Serhan86

imei olayı doğru olmalı, çünkü nokia n8in de kapağı çıkmıyor ve imei numarası telefonun altında.
  • Benim aklıma gelen birkaç sebep:

1.Gelen ürünler vergiler ve getiren firmaların aç gözlülüğü yüzünden normal fiyatının üstünde geliyor ve yeterince satmıyor.Dolayısı ile teknoloji şirketleri için o kadar da büyük bir pazar olamıyoruz(son zamanlarda biraz daha iyileşti).
    2.Milletimizin korsana ve klona olan rağbeti
    3.Devletimiz uzunca süredir tarımı, hayvancılığı birinci öncelik olarak görmüştür. Bu da teknoloji özürlü bir millet oluşturdu ama bu durum şu anda biraz daha iyi durumda. Gençler ciddi manada teknoloji ile iç içe bunu sürekli tüketimden kısmende olsa üretime geçirebilirsek teknoloji adına söz sahibi olacağımıza inanıyorum
    4.En son olarak bir de ciddi manada dış ülkelerin (özellikle avrupa) Türkiye yi küçük görmek ve göstermek istemeleri. Ama artık boylarının biraz daha üzerinde olduğumuz için kafalarını kaldırıp bakmaları lazım(sadece ekonomik değil dünya çapındaki barış ve dostluk mesajları ile de)

İphone neden geç geliyordan ziyade teknoloji neden geç geliyor sorusunu cevabı oldu ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi =IDoNotKnow= -- 17 Mayıs 2010; 17:30:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.