Değerli dostlar THERMALTAKE FRIO INTEL LGA775/1156/1366 & AMD AM2/AM2+/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCUsu aldım benim anakartın socketide 939 ama olmadı yardımlarınızı bekliyorum Thermal take frio vatandan bu cpu soğutucusunu aldım 939 socketede uyuyor diye ama uymadı. benim anakartımın resmi ise ektedir. Şimdi ben bu soğutucuyu hem ileriye dönük sistem yenilemek için hemde mevcut sistemimde kullanmak için aldım acaba ne yapılabilirde bu soğutucu çalışır yoksa yarın poşeti kaptığım gibi vatana iademi edeyim.saygılar.
hocam uymadığına eminmisiniz? kullanma kitapçığında bütün pinlerin kurulumu şemalı olarak çizilmiş ve anlatılmıştır büyük ihtimalle.biraz daha uğraşıp deneyin derim.
thermaltakenin resmi sitesinde uyumlu olduğu belirtilmişse yanlış olma ihtimali yoktur
yok hocam şimdi uyması 4 vidaya göre ama bende iki vida var resimdede görüldüğü üzere bunun aparatı çıkmadı içinden başka bi yerden bulunurmu onuda bilmiyorum valla aparat cpu ayağı soğutucu kiti diye nette habire aranıp duruyorum ama bişeye rastlamadım bir türlü sanırım yarın iade edecem. :(