Şimdi Ara

ARKADAŞLAR EĞER KULAĞINIZA GELİRSE...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışı şantiye işi arıyorum...Makine Mühendisliği mezunuyum.6-7 aylık tecrübem var ve halen çalışmaktayım doğalgaz sektöründe...Şimdiden teşekkürler...

• Aklımda bulunsun hocam. Babamın calıstıgı sırketın ınsaat kısmı yurtdısı odaklı olarak ıhale uzerıne calısmakta. Yazbasında Kuveyt te petrol boru hattı ıhalesı almısardı. Sayet evdekılerı ıkna etseydım bende gıdecektım. Ama olmadı. Ama sızın ıcın bı sorarım. PM den ulasın en azından bılgılerınız bulunsun belkı bı seyler ayarlayabılırler.
  • 6-7 aylık tecrübeyle, yurtdışında iyi bir iş bulabileceğini sanmıyorum. En azından iyi bir iş olmaz. Mesela Dubai gibi bir yerlere gönderilebilirsin.
  • Hocam şimdi şöyle evlilik olayı olabilir benim için ilerde.Biraz birikim yapmak hem de değişik yerler görmek istiyorum.Çalışırım orası sorun değil.Alınterimizle kazanalım da...

RONNIE pm attım bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godlessfrog -- 23 Eylül 2008; 11:15:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Godlessfrog

Hocam şimdi şöyle evlilik olayı olabilir benim için ilerde.Biraz birikim yapmak hem de değişik yerler görmek istiyorum.Çalışırım orası sorun değil.Alınterimizle kazanalım da...

RONNIE pm attım bu arada...

PM cevapladım hocam elımden gelen bısey olursa ne mutlu bana. Umarım bı sonuca ulasırsınız.
  • Öyleyse tamam, benim de aklımda bulunur.
  • Eyvallah ya çok sağolun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.