Şimdi Ara

ARKADAŞLAR DV 6185 DE MEMORY STİCK SORUNU!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • HERKEZE İYİ GÜNLER... BEN BU DV 6185 DE ÇOK SAÇMA Bİ SORUNLA KARİILAŞTIM. AMA KİMSEDENDE BÖLE Bİ SORUN GÖRMEDİM. YA ŞU LAPTOPUN TOUCH PADİN SOL TARAFINDA KART GİRİŞLERİ VARRYA İŞTE ORAYA BEN 512 LİK MEMORY STİCK SOKTUM VE KARTI OKUDU. İÇİNE FALAN DOSYA GÖNDERDİM. HERNEYSE DAHA SONRA KATI GERİ ALAMIYORUM ARKADAŞLAR O KÜÇÜK YUVAYADA ELİM GİRMİYOR NE YAPMAM GEREKİYOR ACABA ?? LÜTFEN BİLEN SÖLESİN.. ÇÜNKÜ KARTIM İÇERİDE KALDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENÇFIRAT -- 27 Nisan 2007; 15:40:37 >

• sorunun neden kaynaklandığını sana söyleyeyim o yuva memorystick destekli memorystick duo destekli değil(tahminimce elinde w serisi bir sony telefon var yanılıyor da olabilirim) ms duo ları bir adaptör yardımıyla kullanmamız gerekiyor ki rahat rahat sokup çıkaralım o yuvaya ki yine sony bir telefona sahip olduğunu düşünürekten bu adaptörün yanında verilmiş olması gerektiğini düşünüyorum. neyse sorununun çözümüne gelirsek ben sana cımbız kullanmanı öneririm. benim de başıma gelmiş idi böyle birşey yanımda adaptör yoktu ve acilen bir dosya atmam gerekiyordu daha sonra cımbız kullanmak zorunda kalmıştım çıkarmak için kolay gelsin
    PS2 Memory Card Sorunu ?
    17 yıl önce açıldı
    V-gear marka webcam sorunu.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.