Şimdi Ara

ARKADAŞLAR DURUMUM NE OLUR SİZCE TM 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS 5 180K sıralamam var ygs netlerım 25 tr 18 sos 30 mat 0 fen

LYS DURUMUM : MAT 38-44 Arası Geometri 15-20 arası Edebiyat 48-54 arası coğrafya 19-23 arası
    LYS KONU DURUMUM ; MAT : Belirli integraldeyim GEO Uzaydım(Bazı konular sallantıda onları halletcem) EDEBİYAT : Ufak tefek yazar eksıgım var eser özetlerini hallediyorum şuanda aynı zamanda limit el kitabından tarama yapıyorum COĞRAFYA : Daha yeni başladım

İSTANBUL HUKUK İO MARMAR HUKUK İÖ ANADOLU HUKUK VE SELCUK HUKUK HEDEFLERIM ARASINDA SİZCE DURUMUM HEDEFLERIME GORE UYGUN MU ?

• Mübarek YGSde bi 80-90 olsaymışsın,Ankara hukuk bile gelebilirdi. Şuan ki durumuna göre de hedeflerin tutar bence. İÜ hukuk haricinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs neden bu kadar geldi? Bence su dedigin lys netlerini yaapb adam ygsde ilk 5 6 binde olmaliydi.

• kardeş neden olmasın sen çalış inan çabala emeğinin karşılığını alırsın
  • svshukuk S kullanıcısına yanıt
    Neden hocam belki sınav anı yapamamışımdır ? deneme netlerım 90 kusurdu hangı denemeler dersen fem(11 li) ve zaman denemeleri hayırlısı boyleymiş bu netleri yapan bırısı illa 5 6k olmak zorunda değil yani
  • ist hukuk gelir. ilk defa bu kadar geo yapan tmci gördüm sen lys çalışarak en doğrusunu yapmışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: HUKUKSEVGİSİ

Neden hocam belki sınav anı yapamamışımdır ? deneme netlerım 90 kusurdu hangı denemeler dersen fem(11 li) ve zaman denemeleri hayırlısı boyleymiş bu netleri yapan bırısı illa 5 6k olmak zorunda değil yani

Hayir kardesim zaten onu diyorum. Normalde cok daha iyi bir siralama yapabilirdin sanirim heyecan filan yaptin baya aman dikkat et lys de yapma allah yardimcin olsun obp kac bu arada bu netleri gercek sinava yansitsan ankara bile olabilir. Benim kapsul geo da netler senin gibi 23 filan da oluyor ara sira ama su analitikten kaybediyorum bazen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    hocam ygs geometri kısmında yazın calısmıstım sene ortasından klasık bır tmcı hareketıyle geo calısmayacagımı bıldıgımden geoda baya ılerlemısımdım yazın onun faydası oldu geoda ceyhun hocayı dınlemek ınanılmaz faydalı oluyor ygs den sonra kesfettım hocayı halbukı herkes onu kullanıyormuş lys konularını ondan halletmeye gayret edıyorum
    obp leş hocam 73.46 bu seneki zaman denemelerine gırıyorum ordakı netlerım genelde boyle denge de bunla hemen hemen aynı iyi dileklerin içi teşekkür ederim analatık saglam oturması gerekıyor hocam her yerde cıkıyo ama bazen dıyorsun oda cok normal bende kacırıyorum ara sıra geoda suan deneme cok cozmedım 4 tane fılen cozdum deneme cozerek oturcaktır bence yapamadıklarımızın vıdeosu zaten teknofemde mevcut ızleye ızleye bır sure sonra konu tam olarak oturuyor
  • quote:

obp leş hocam 73.46 bu seneki zaman denemelerine gırıyorum ordakı netlerım genelde boyle denge de bunla hemen hemen aynı iyi dileklerin içi teşekkür ederim analatık saglam oturması gerekıyor hocam her yerde cıkıyo ama bazen dıyorsun oda cok normal bende kacırıyorum ara sıra geoda suan deneme cok cozmedım 4 tane fılen cozdum deneme cozerek oturcaktır bence yapamadıklarımızın vıdeosu zaten teknofemde mevcut ızleye ızleye bır sure sonra konu tam olarak oturuyor

Rica ederim kardesim. Eskisehire gelirsen debek lerim bend e burayi istiyorum.

inşallah hocam bır konuda gormustum senın sıralaman 36k dı galba senın ıcın anadolu hayırlı olsun , eskısehıre kayıt olmaya geldıgımde bana gezdırırsın yurtları fılen gosterırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSİKOLOGBEY -- 4 Mayıs 2016; 14:55:55 >
  • quote:

inşallah hocam eskısehıre kayıt olmaya geldıgımde bana gezdırırsın yurtları fılen gosterırsın

Insallah 😀😀

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.