Şimdi Ara

Arkadaşlar Dizüstü Öneri!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Geçen yıl hp pavilion p151nt almıştım ve oyun konusunda hiç ama hiç memnun değilim ısınması ayrı fps sorunları ayrı kapanması ayrı sadece görsellik var bilgisayarda. Bana önerebileceğiniz güzel bir asus bilgisayar varmı donanımdan pek anlamam yazılımcıyım ben. İstediğim asus doğrultusunda ama 1400 1900 TL arasında güzel FPS alabileceğim bir bilgisayar önerisi yapabilecek varmı şimdiden teşekkürler. Model farklıda olabilir siz işinizi bilirsiniz:)

• Arkadaşlar yokmu herhangi bir fikir verebilecek ?
  • Beyler yalnızca bilenlerden bir öneri istemiştim

• Bu linkteki laptopu al tepe tepe kullan :) GTA5, The witcher 3 Ne istersen oyna sıfır sıkıntı. Videolarınıda izleye bilirsin. Senin verdiğini rakamın çok az üzerinde ama ekran kartı süper. ( ram çift slot bir adet daha 4 gb ram takmanı tavsiye ederim)

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-x550jx-xx099d-core-i5-4200h-4gb-750gb-2gb-vga-950m-156-freedos.aspx
  • Sniprezz kullanıcısına yanıt
    merhaba kardeşim bu modeli önerebilirim.asus değil ama güzel markadır.bi sıkıntısını duymadım.bu fiyata asus markasında i5 işlemcili alabilirsin ama bu i7 işlemcili.bir tek freedos yani içinde işletim sistemi yok.sen yazılımcıyım yazmışsın işletim sitemini kendin kurabilirsin.
    http://www.hepsiburada.com/lenovo-59-431759-intel-core-i7-4510u-6gb-500gb-8gb-ssd-2gb-15-6-freedos-tasinabilir-bilgisayar-p-BDLEN1861
  • Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Evet tabiki benim için problem değil aradığımda zaten free dos tu :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ve arkadaşlar birşey daha merak ediyorum i5 5. nesil ve 6. nesil arasındaki fark nedir bilen varmı aranızda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.