Şimdi Ara

arkadaşlar direksiyonla keyif alabileceğim bi oyun lazım da (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyi bir direksiyonun varsa test drive unlimited. ben snopy ile denemiştim rezaleeti. bance iyi bir direksiyonun varsa tdu

Orjinalden alıntı: dad_

quote:

Hele birde adamı son yarışta geçmek gerekmiyor mu bazen.5-10 saniye fark oluyor.Bu sefer riski alıp basıyosun gaza,ilk virajda Ya Allah aşağı
    zamanında cmr delisiydim ps1 de direksiyonla oynardım dediğin gerçekten doğru
    dostum ben bi kaç kez momo kullandım ama sanki ani dönüşlerde o direksiyon dönmüyor gibiydi , kullanalı baya bi oldu ama birde dönerken ses çıkarıyor gerçi sorun o değil ama dediğim gibi ani manevralar tam olarak yapılamıyordu sanki , ne diyorsun kullanıcı olarak varmı böyle bişey

Yok hocam,ben herhangi bir problem yaşamadım.Gayet memnunum.Kullananlarda hep memnunlar,henüz herhangi bir problem duymadım.Eğer almayı düşünüyorsanız,tavsiye ederim...

@***CoNDoR***:Haklısın hocam,nfs de bazı şeylerin gerçekliği yok.Diğer oyunlarla karşılaştırınca,nfs biraz daha dandik oluyor direksiyola...

• snopy ft-bilmem be işte ama ii bişi
    midnight_hunt
  • Formula 1 tavsiye ederim.İnsan kendini schumaer sanabiliyo
  • yaw arkadaşlar gaza geldim valla. ne yapıyorsunuz siz ya. zaten yeni bir sistem almamak için kendimi zor tutuyorum. şu crysis ve yeni ekran kartları bi çıksa da yeni sistemi toplasak. direksiyonu da ayrı almamak istiyorum. ooooffffff offf

Orjinalden alıntı: ahmetcan302

peki life for spped veya Colin Mcrae Dirt fln ps için diilmi pc de nası oynıcaz

Colin Mcrae PC ye de çıkacak.Diğerini daha önce duymadım.Bol bol oynarız artık

http://www.gamespot.com/pc/driving/cmr07/media.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 12 Haziran 2007; 3:21:45 >

• eski ama nfs 4-5 ve colin mc rae rally 1 oynuyorum ben... pc eski çünkü

bunlar fazlasıyla uyumlu ..

Direksiyonum: Logitech Formula Force GP

Keşke direksiyonum olsa... bu oyunu direksiyon yoksa mouse la oynayabiliyorum..yön tuşlarından daha keyifli.

bide direksiyon olsa tam süper olcak

Orjinalden alıntı: mtngngr

Live For Speed' i bir aralar PC dergileri vermişti harika bişey ve tabiiki bilgisayarda oynanıyor.

Keşke direksiyonum olsa... bu oyunu direksiyon yoksa mouse la oynayabiliyorum..yön tuşlarından daha keyifli.

Bahsettiğin oyunu microsoft direksiyonla oynuyorum süper bir dirft oyun her herkeze tavsiye ederim youtube den bir arayın seyredin hangi oyunda böyle drift var söyleyin

Orjinalden alıntı: ridvan1903

quote:

Orjinalden alıntı: mtngngr

Live For Speed' i bir aralar PC dergileri vermişti harika bişey ve tabiiki bilgisayarda oynanıyor.

Bahsettiğin oyunu microsoft direksiyonla oynuyorum süper bir dirft oyun her herkeze tavsiye ederim youtube den bir arayın seyredin hangi oyunda böyle drift var söyleyin

evet lfs yi unutmuşum bu oyundada süper gidiyo direksiyon.mükemmel yanlamalar yapabiliyoruz

• Şey sanırım oyunun tam adı:

Live For Speed S2

dimi.
    Pc.Net dergisi vermişti bir ara...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.