Şimdi Ara

arkadaslar çook acil hemen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gaiada char kasacam sizce buildini ne yapayım wizard mı diom yok bowmu klarasızım sizce ne olmalı!

• Full str wizard

Çokta acilmiş
  • gaiada int chardan fazla bişi yok bunun için bizi dogrucak char ac ^^
  • kardesim acil dedik şimdi buildi secicem yane sizce lütfen diorum sormak hatamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: bygkhan

kardesim acil dedik şimdi buildi secicem yane sizce lütfen diorum sormak hatamı

illa ağır konuşturcanız insanı.

Bize ne snn buildinden
    ne açarsan aç napalım biz kafana göre takıl
    Hangini beğeniyosan o.

Daha acil konular daha önemli konular varken ( mesela BeN_TurK Killed İsy konusu gibi) neden böyle konular açarak diğer konuları aşağı itiyoırsunki. Hade ittin diyelim insan girer tebrikler yazar.

Meriç orda üst konu açtı takan yok okuyan yok
    yeni nesil hep böyle okumaktan aciz. İşini son dakkaya bırakan cinsten.
    Dün düşünseydin buildini. Niye tam çar açarken çar seçme ekranına geldiğinde aklına build düşünmek geldi.
    Benim 4 ay sonra açıp farm yapcağım çarın buildi itemleri herşeyi kafamda
    Sen daha 10 dakka sonrasında aççağın çarın buildini bilmiyorsun

Ne diyim yani.....

• bisde size adam gibi sorduk önerelilerniz neler die bi isyu o kadar önemli millet shaitan kesio tıkı çıkmıo büyüksüzünüz dedik soralım dedik fenamı ettik ne olurdu yane su buildi aç söle ii böle ii desen bişi mi olcakta bisde mona göre değerlendirir
    onu secerdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygkhan -- 28 Eylül 2008; 13:45:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bygkhan

bisde size adam gibi sorduk önerelilerniz neler die bi isyu o kadar önemli millet shaitan kesio tıkı çıkmıo büyüksüzünüz dedik soralım dedik fenamı ettik ne olurdu yane su buildi aç söle ii böle ii desen bişi mi olcakta bisde mona göre değerlendirir
    onu secerdik

benim için isu şeytandan 100 kat değerli beni tanıyan değerini bilir......

Full str wizard aç dedim ya build önerisi olarak. Madem bizi dinlemicektin niye konu açıyosun dimi ama.

Peki ben çarımı açarken sana mı sordum
    Ben burda senin iyiliğin için konuşuyom herşeyide bize sorma araştır öğren.

ama sen yakında sen evlenince konu açarsan buraya
    Evlendim ama ne yapayım bu kızla diye

Hiç şaşırmam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Full Str Glavie Aç Yada Bow
  • git wizard aç ks yap kufur ye
    bard+clrc aç kas
    yada blade aç
  • bak ben gaiadayım 2 tane wizard carım var biri 55 levl suan benden sana tavsiye full str bow aç kasması zor olabilir yani 1 k vururken wizard 6 k vurabilir ama sen pwp de yada lvlinden yksek giantlarda daha avantajlısındır :) benim aklım olsaydı suan full str bow um olurdu ama bow istemiosan :D crosbow oda olmadı full int wizard :)

yan build olarak kesinlikle cleric ac :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortar -- 28 Eylül 2008; 16:37:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.