yakışmamış guzelım araba mafsişşş bu aradsa konuyu açan arkadsaş hiç cvp yazmamış yunede emegıne saglık
yazmaya yüzü yokki 550 kg ile 200 basıyo o
quote:
Orjinalden alıntı: impress
ilk bolumdekı avealı gusel olmus ama son resım foto shop ıöıncı bolumdekı gride bence gusel zevk meselesı
aslında bu arabanın diğer resimleri var daha hoş herkesin zevki ayrı tabi
quote:
Orjinalden alıntı: impress
quote:
Orjinalden alıntı: K@lken
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
quote:
Orjinalden alıntı: K@lken
Bunlar ticari araç TİCARİİİİİİ yani minimum masrafla iş yapılmaya çalışılır bu araçlarla zaten bunun için dizayn edilmişler. Bu araçlara niye mod yaparlar hala çözemedim...
hocam ticari de olsa sonuçta zevk meselesi bu adam conncet modlamak istiyorsa bişi diyemezsin isterse kamyon bile modlar;ki onu da yapıyorlar avrupa ülkelerinde
Ya abi tamamda bu araçlar ticari amaçlı alınmıyomu? bu araçlar yük taşımak için dizayn edilmemişmi? Herkesin zevki ayrıdır ama ben trafikte karşılaştıım modlu ticari araçların sürücüleri yüzündende biraz gıcıım bu arabalara trafikte en çok suçu işleyen bu araçlar acemileri en çok sıkıştıran bu araçlar...
bu zevk meselesıdır adamın cok hosuna gıdıodur tipı alıp yapmıstır bunlar neki baska ulkelerde ticari araclara kabartmalı bady-kıt yapanlar var bızım ulkemızde köftecılerın aldıgı vw transporterlerı yabancı ulkelerde mod yapıyolar ayrıca bunlar sadece ticarı amacla alınmıyor bızde scudo var binmek ıcınde aldık arac hosumuza gıdıyodu aldık
bence güzel olmus öle asırı sekilde arabayı asalamaya gerek yookk maymun olmus filan gibilerden....hiç gerek yok
photoshopla yaptim
tamam bu arabaları modlasınlar kimsenin zevkine karışılmaz. ama bıktım bu tip arabaların trafikte terör estirmelerinden. kırmızı ışıkta geçen bunlar, araç sollarken tamponuna yapışıp sellektör yapıp yol siteyen bunlar, süper yol tutuşu varmış gibi (iyi yol tutan araçlar da atmamalı ama bunlar 5 kez daha tehlikeli) makas atıp duran yine bunlar. geçenlerde aynı öyle bir connect 120 km ile virajı alamayınca bariyerler de arabanın ortasından girmiş. hız göstergesi de 120 km hızda takılıp bariyere kravat olmuş. hürriyet gazetesinde resimleri çıkmıştı. modlayan hafif ticari araç gördüğüm zaman tırsıyorum valla. (iyi kullananlar lütfen alınmasın)
ewet arkadasim haklisin bende en cok sinir oldugum sey daha sari isik yandiginda hemen korna calinmasi daha 3 snye varken kornaya basilmasi..ole yapanlara napiyorum biliomusunuz cami aciorum arkaya dogru parmak gosteriorum ve inadina gitmiorum
quote:
Orjinalden alıntı: m3syndikat
ewet arkadasim haklisin bende en cok sinir oldugum sey daha sari isik yandiginda hemen korna calinmasi daha 3 snye varken kornaya basilmasi..ole yapanlara napiyorum biliomusunuz cami aciorum arkaya dogru parmak gosteriorum ve inadina gitmiorum
bende sınır oluyorum ya daha yesıl yanmadan dat dat basıolar sımdı bısı demıom ama ehlıyetı alım gosterecem onlara dat datı tıcaRICILERE DEMIORUM HERKES ICIN GECERLI GECIOLAR SOL SERIDE GITMIOLAR ISTEDIGIN KADAR SELEKTOR YAP CEKILMIO BIDE GELIP KIRMIZIDA GECERMI I GITMEYEN BOLE VARYA INIPTE ARABASINA TEKMEYI KOYASIM GELIO
trafikte binlerce maganda var
qri ford cok süper olmuş daha ayrıntılı rsimlerini nerden bulabilirm acaba
grinin tavan spoiller i çok güzelmiş
alttaki gir çok hoşuma gitti süper olmuş ama şu doblocu da atlamasın şu 200 yapmış konusuna arkasında 550 kg yük varken.doblo da 550 kg yük varken hareket edemez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme