quote:Orjinalden alıntı: StreptecoC Bunu busla basmıyozmu +3 e denedim olmadı Önce damage basman gerekir turuncu kağıtla bascan 3.900.000 olan sonra busla +3e basacan.
Arkadaşlar Charımı merak edenler için char tanıtımı yaptım -->>http://forum.donanimhaber.com/m_16717804/mpage_1/key_//tm.htm#16717804
quote:Orjinalden alıntı: StreptecoC quote:Orjinalden alıntı: artirist quote:Orjinalden alıntı: StreptecoC Arkadaşlar bu gün 4 tane fragment aldım 4 üde kırmızı kırdırdım 1.den priest shell booth 2.den Lacivert En koyu renk olan fragment taşı çıktı 3. we 4. den de enchant scroll çıktı ulan dedim battı balık yan gider lacivertide kırdırdık we lugias çıktı diesde kaç para eder yardımcı olurmusunuz pazarda görmedim pazara konurmu Buyrun No ss No güven dienler için kardeş senin yüzükler ne sorması ayıp ROF mu yoksa o_O Hayır kardeş Flame Ring Bunu busla basmıyozmu +3 e denedim olmadı İlk önce blased elemntal ile +1 yap sonra +3e bas busla
quote:Orjinalden alıntı: sNaP_21 hayrını gorursun ınsallah... 4 yıldır knıght oynuyorum kekurı rıng ten başka unıq ıtem cıkaramadım... o kdr da degildir heralde