Şimdi Ara

Arkadaşlar çok param var harcayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huzursuzum, içim içimi yiyor. Hiçbir şeye ihtiyacım yok gibi hissediyorum. Başımı sokacak evim var, trafik yüzünden (ve biraz da sevmediğimden olacak) araba kullanmıyorum, telefonum iş görüyor, bilgisayarım taş gibi MSI, bir ton elektronik aletim var, 5 takım elbisem, 3 paltom, 12 gömleğim, 100'den fazla tişörtüm var. Her fırsatta yurtiçi-yurtdışı tatile, outdoor aktiviteleri yapmaya, backpacking yapmaya gidiyorum. Kışın Kars'ta kayak yapmak için 24 saatlik Doğu Ekspresi'ne biniyorum.

Günde 2 öğün mutlaka protein ağırlıklı besleniyorum. Haftada bir mangal, ızgara ya da fırın biftek gömüyorum. Sık sık dışarıda iyi restoranlarda yiyor, envai çeşit içkiye fena bir para ödüyorum.

Bu yaz n'apsam n'apsam diye düşünüp durdum. Aklıma vakit kaybı olarak görünmeyen bir şey gelmiyor. Yine dönüp dolaşacağım, motosikleti alıp kendimi Ege sahillerine vuracağım. Belki temmuz gibi Fransa'da aile dostumuz olan Frenau ailesinin malikhanesine gidip 40 gün 40 gece havuzda şampanya keyfi yapacağım.

Artık ne yaparsam yapayım, tekrara düşmüş gibi hissediyorum. Oysa eskiden her günüm, her saniyem yepyeni bir heyecanla bezeli, her toprak parçası keşfedilmeyi dileyen bir mahzen, her insan evladı benzersiz birer tecrübe idi.

Bilinmezliğin vahşi cazibesini o kadar özledim o kadar özledim ki, anlatılmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaşayamıyorsan ver hayatını kardes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamesholden -- 2 Haziran 2017; 23:48:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de zenginim bütün param yemeğe gidiyor ayda yaklaşık 1200 lira. Başka ne yapılır ki

• Kardeş arka 300 lira borcum var iban atayım gönder madem. Vermek iyi gelir huzur verir diyorlar hep al hep al nereye kadar..

• Hocam bana da birkaç bin lira ateşlersin artık öğrenciyiz
  • Abicim bana 600 lira gönderirsen çok sevaba girersin ciddiyim zaten harcayamiyormussun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profesyonel para harcama konusunda yılların deneyimine sahip olan şahsım, size bu ve benzeri konularda danışmanlık hizmeti vermek ve sizin yiyemediğiniz parayı çatır çatır yemek için özveriyle 7/24 çalışmaya hazırdır.

İletişim için: info@paranicatircatiryeriz.net
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kumar diye bir sey var

• Güzel hikaye

• Sonra bir uyandın kıçın açıkta kalmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 3 Haziran 2017; 15:47:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasil yaziyirsun boyke seyler

Hangi bolum okuyorsun ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.