Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ÇOK ÖZEL VE ACİL BİR KONU RİCA ETSEM 1 DK BAKAR MISINIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müdür46 -- 22 Ekim 2012; 6:30:02 >

• Sırf şöle durumlar için zengin olmak istemişimdir.. Paran olucak yardım isteyen birine cıkartıp vericen parayı bol bol..
  • bu durumda şu ana kadar nasıl okumayı başardın
  • Adam sana nasıl güvensin birader buradan? Git arkadaşlarından falan topla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nickin fakir olduğunu göstermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvo34

nerede oturuyorsun ve ne kadar lazım ?

çocuğun adresini ne yapcan karşılığınımı alcan
    internetten gönder işte
  • Dostum ufak bir araştırma yaptım forumda kendine araç almışsın nisan ayında,ögrenci adamsın kredi kartın vs.varmış,tüm bunları geçtim,babanın emekli maaşına güvenip nasıl araba aldın,hadi onu geçtim bunu mazotunu nasıl alıyorsun,her ay kredi kartına asgari nasıl ödüyorsun,aracın bakımları senelik vergisi vs. girmiyorum,bunların hepsini babanın 950 lira olan maaşınla yapmışsın,450 lira ile 3 kişilik ailenin yemegi nasıl çıkıyor,ki artan para senin masraflarına gitsin,ben şahsen sana inanmak istedim ama inanacak bir kapı bulamadım,yoksa problem değildi,yarına eft yapardım hesabına katkımız olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: müdür46

quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

Nickin fakir olduğunu göstermiyor

Nikimle yada herhangi birşeyle zengin oldugumu düşünmen gerçekten takdir edilesi bir durum.Ben burada sıkıntılıyım durumumu ifade ediyorum dalga geçmenin ne anlamı var ki.Lütfen

Konu yanlış yerde.

Konu dışı özel bölümüne aç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delphi Diesel

Dostum ufak bir araştırma yaptım forumda kendine araç almışsın nisan ayında,ögrenci adamsın kredi kartın vs.varmış,tüm bunları geçtim,babanın emekli maaşına güvenip nasıl araba aldın,hadi onu geçtim bunu mazotunu nasıl alıyorsun,her ay kredi kartına asgari nasıl ödüyorsun,aracın bakımları senelik vergisi vs. girmiyorum,bunların hepsini babanın 950 lira olan maaşınla yapmışsın,450 lira ile 3 kişilik ailenin yemegi nasıl çıkıyor,ki artan para senin masraflarına gitsin,ben şahsen sana inanmak istedim ama inanacak bir kapı bulamadım,yoksa problem değildi,yarına eft yapardım hesabına katkımız olurdu.

Dh ifsa team calisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 200 tl önemsiz para ise banada gönderin açığım var tablet pc aldımda
  • gene iyisin şuan yazıcak pc var
  • Üni İstanbul'da mı? Hangi üni?

Yardım için soruyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.