Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ÇOK KARARSIZIM YARDIM LÜTFEN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar toshibadan notebook alacağım fakat bi kaç bilgisayarda kararsız kaldım..Alacağım bilgisayarla oyunda oynayacağım o yuzden teknik ozellık bakımından da bi bilgi sahibi değilim..i5 işletim sistemi olup 2GB ekran kartlı pc mi iyi yoksa İ7 olup ekran kartı 1GB olan mı iyi mesela bilmiyorum..llütfen yardım edin..bi kaç belirlediğim pc yi yazıyorum lutfen bakın.

toshiba satallite C855-14X
    toshiba satallite L755-1MG
    toshiba satallite L755-1DR
    toshiba satallite C855-155

TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN ARKADASLAR

XİAOMİ Mİ5 PRİME 64GB
  • bu ürünler 2000 tl gibi fiyatları var ama hepsının ekran kartları giriş seviyesi ..7610 ve 525m ekran kartlarına sahıpler ..madem bu kadar bütce ayıracaksın o zaman benim tavsiyem 540 m ekran kartı olan bir ürün seç...

işlemci i5 olmuş i7 olmuş önemli değil ..ama ekran kartı 540m yada aynı seviyede bir ati kart olan sistem seçmelisin ..

4gb ram yetrli olacakdır ..zaten 4gb ramden daha fazla ram ve 540 m ekran kartı üzerinde bir i5 yada i7 sistemi 2700 yada daha üst fiyata anca bulursun .. uygun fiyata buldugun ürünlerde ısıdan dolayı max kullanamassın ...

o zaman ortalama 2500 civarı bir fıyata i5 4gb ram ve 540m ekran kartlı bir sistem ideal ..

sistem tavisyeleri bölümünede konu açıp oradanda bilgi alabilirsiniz ...

http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm

• TIKLA

Al buradan ekran kartlarının oyunlardaki performansına bak ona göre al
  • TSK EDERİM ARKADASIMM COK SAOL BİLGİ VERDİĞİN İÇİN.PEKİ 540M NE DEMEK EKRAN KARTININ HIZI FALAN MI..GB EKRAN KARTI OLUP 540 OLDUGUNDA 2G EKRAN KARTINA GORE DAHA MI İYİ OLUYOR..SEN BANA İDEAL BIR PC TAVSIYE ETSEN BEN ONA GORE BİR PC ARASTIRSAM YA DA TOSHIBANIN VARMI AKLINDA BIR PC Sİ BANA UYGUN..28 BİT DEDILER GECENDE TOSHIBADA O DA ONEMLI DEDİLER GENELDE 64 BİT OLUR ONA DIKKAT ET DEDILER AMA BU SENIN DEDIGIN DAHA FARKLI BIRSEY MI? TSKLER

XİAOMİ Mİ5 PRİME 64GB
  • valla bu konuda yanlış bişi yazıp seni yönlendirmek istemem.. çünkü bildiğim bir model yok ..araştırmam gerek ..gözden kaçırdıgım uygun ürünler olur ..fiyat performans v.s.. senide yanıltmış olurum ...sonuçda para ödeyeceksin ..ama dediğim gibi sistem tavisyelerı bolumunede konu ac oradanda yardım iste ...ben konu hakkında bilgi veriyim sadece ...

ge force 540 m ..nvıdeanın kartı ...bu kartın 6 seriside var daha sonra çıkan ..ama performan bakımından 540 m den çok çok farkı yok ..en azından bir kullanıcı bu farkı anlayamaz .. gayet başarılı bir ekran kartı 540 m.. sizin hangisini alsam diye düşündüğünüz sistemlerde 525 m kart var..giriş seviyesi bir ekran kartı ...bir düşüğü 520m dir .. ve bu kartlarla pro işler yada oyun oynamak gibi bir durum zor..yada düşük ayarlarda anca .. secdiğiniz modellerede bakınca fıyatları 2500tl ye kadar çıkıyor ..madem o kadar bütce varsa 525 ekran kartına neden bu kadar para ödeyesiniz diye düşündüm ...

arama motorunda ge force 540 m olarak aratırsan oyun performansı hakkında yorumları incelemeleri okuyarakda bilgi sahibi olabilirsin .. zaten oyunlarda performanı olan bir kart uygulamalarda hayli rahat çalışacakdır ..

ayrıca son olarak şunu söyleyeyim ..acer dan uzak dur .. !!! ısı nedenıyle sorunlar yaşayarsın .. dell toshıba sony v.s alabılrsın .. hatta samsung al ama acer alma ..!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

valla bu konuda yanlış bişi yazıp seni yönlendirmek istemem.. çünkü bildiğim bir model yok ..araştırmam gerek ..gözden kaçırdıgım uygun ürünler olur ..fiyat performans v.s.. senide yanıltmış olurum ...sonuçda para ödeyeceksin ..ama dediğim gibi sistem tavisyelerı bolumunede konu ac oradanda yardım iste ...ben konu hakkında bilgi veriyim sadece ...

ge force 540 m ..nvıdeanın kartı ...bu kartın 6 seriside var daha sonra çıkan ..ama performan bakımından 540 m den çok çok farkı yok ..en azından bir kullanıcı bu farkı anlayamaz .. gayet başarılı bir ekran kartı 540 m.. sizin hangisini alsam diye düşündüğünüz sistemlerde 525 m kart var..giriş seviyesi bir ekran kartı ...bir düşüğü 520m dir .. ve bu kartlarla pro işler yada oyun oynamak gibi bir durum zor..yada düşük ayarlarda anca .. secdiğiniz modellerede bakınca fıyatları 2500tl ye kadar çıkıyor ..madem o kadar bütce varsa 525 ekran kartına neden bu kadar para ödeyesiniz diye düşündüm ...

arama motorunda ge force 540 m olarak aratırsan oyun performansı hakkında yorumları incelemeleri okuyarakda bilgi sahibi olabilirsin .. zaten oyunlarda performanı olan bir kart uygulamalarda hayli rahat çalışacakdır ..

ayrıca son olarak şunu söyleyeyim ..acer dan uzak dur .. !!! ısı nedenıyle sorunlar yaşayarsın .. dell toshıba sony v.s alabılrsın .. hatta samsung al ama acer alma ..!!!

TSKLER KARDEŞİMM..DEĞERLENDIRICEM TAVSİYELERINI..DEDİĞİN GİBİ EVET BU BENIM YAZDIKLARIM 2BININ UZERINDE FIYATLARI YALNIZ BANA OZEL BI KAMPANYA VAR ONU DEĞERLENDIRMEK ICIN BAZI PCLER ONERDILER BANA ONUN DISINA CIKAMIYORUM..O YUZDEN BUNLARA YONELDIM.

MESELA SATELLITE L755-1MG MODELİ EVET DEDİĞİN GİBİ 525M AMA GERCEKTEN BU OYUNDA COK SORUN YARATACAKMIDIR BANA...DİĞER OZELLIKLERINEDE BAKIP BU PC UZERINDEN SON OLARAK YORUM YAPARMISIN BANA RAM OLARAK OLSUN BASKA OZELLIKLER OLARAK OLSUN 4GB RAM DİE 2 SLOT FALAN DIO NE DEMEK ANLAMIORUMDA İŞTE ONA GORE BENDE DIGERLERINI DAHA NET DEĞERLENDIRIRIM.TSKLER

XİAOMİ Mİ5 PRİME 64GB

• 525 ekran kartı ile full ayrlarda oynayamassın ..mesela bende toshıba 525 m ekran kartı olan i3 modelı var .. nsf run oyununu acıyor ama 15 dk ..sonrası takıla takıla ..eğer oyun amaclı ise unutma daha ıyı bır ekran kartına ihtiyacın vr..

ram 4 gb yeterli ..her oyunda her programda işini rahatca görür.. işlemcide aynı varsın i5 olsun ..hiç sorun yaşamassın ..

http://forum.donanimhaber.com/m_62334777/tm.htm

koonuyuda incele .. kafan karıcak bilyorum ama acele etme .. araştır .. dediğim gibi sna şunu al demem için araştırmam gerkebunun içinde zaman gerek ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5760E0666 -- 24 Haziran 2012; 1:04:47 >

525 ekran kartı ile full ayrlarda oynayamassın ..mesela bende toshıba 525 m ekran kartı olan i3 modelı var .. nsf run oyununu acıyor ama 15 dk ..sonrası takıla takıla ..eğer oyun amaclı ise unutma daha ıyı bır ekran kartına ihtiyacın vr..

ram 4 gb yeterli ..her oyunda her programda işini rahatca görür.. işlemcide aynı varsın i5 olsun ..hiç sorun yaşamassın ..

koonuyuda incele .. kafan karıcak bilyorum ama acele etme .. araştır .. dediğim gibi sna şunu al demem için araştırmam gerkebunun içinde zaman gerek ..

COK SAOL KARDEŞİM YA ZAMAN AYIRDIN...

XİAOMİ Mİ5 PRİME 64GB

• quote:

525 ekran kartı ile full ayrlarda oynayamassın ..mesela bende toshıba 525 m ekran kartı olan i3 modelı var .. nsf run oyununu acıyor ama 15 dk ..sonrası takıla takıla ..eğer oyun amaclı ise unutma daha ıyı bır ekran kartına ihtiyacın vr..

KARDEŞİM 540M DİYORDUN YA HANİ MESELA BİR PCDE Nvidia GeForce GT 630M YAZIYOR 630M OLUSU DAHA İYİ OLDUGUNU FALAN MI GOSTERİYOR.YANI M OLAN YERE MI BAKACAGIZ YOKSA MARKASI FALAN MI ONEMLI EKRAN KARTININ..EKRAN KARTI AMD RADEON OLURSA NEYE DİKKAT ETMEK GEREKIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfb.samed -- 24 Haziran 2012; 1:38:26 >

XİAOMİ Mİ5 PRİME 64GB

• amd radeonlar hakkında cok bılgım yok ama nvıdea olacaksa en az 540m ..olacak ..m olması laptop kartı demek .. sonunda genelde m olur laptoplar ıcın olan kartlarda ...

dıkkat etmen gereken ..540 dan aşağı olmaması ..yanı 520-525 v.s almamanı tavisye ederım ..

ama 6 serısıde zaten 540m ve 550m den sonra cıkdı ...perofrmans olarak gerı kalır yanı elbette yok 540 m kartlardan ..şöyle bişi var denk gelırse 6 serısı al ..yok pahalı gelırse zaten testlerde 540 dan cok cok ustun yanları yok ..yanı performans olarak 540m e yakındır 6 serısı kartlar..

gırıs sevıyesı dedıgım 520 ler ve 525 m olan kartlar ... oyuna gelmez bu kartlar... 540m ve ustu ıdeal ... 6 serısı dahıl ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5760E0666 -- 24 Haziran 2012; 2:59:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.