Şimdi Ara

Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Benim bilgisayarım doğrü dürüst bir oyun açmazdı ekran kartı bile yoktu.Ekran kartı taktırdım rami yükselttim.Şimdiki özellikleri şu şekilde :
    İşletim Sistemi: İntel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20 GH. 3.20 GHz
    Ram:2,50 GB
    Sistem Türü 32 Bit işletim sistemi
    1 GB ATI AMD Radeon HD 5500 Series
    Ardından pes 2012 ve bus simulator 2012yi yükledim donuyorlardı.Donmamaları için gamebooster yükledim olmadı.Kasanın içini fanı falan temizledim ilk başlar donmaları geçti ancak sonra şöyle birşey oldu (pesde maçın 25.dkksından sonra falan takılmaya başlıyor-bus simualorde ikide bir donuyor)yani oyunlar oynanmıyor.200 tl para harcadım daha ne yapmam lazım yardım edin lütfen.

• Isındığı için verim düşüyor anladığım kadarıyla klimalı bi odada oyna :)
  • dediğiniz gibi olduğunu pek sanmıyorum çünkü bu sabah pcyi açtım çık kısa bir süre sonra bus simulator 2012ye girdim yinede donuyordu.
  • Eğer laptopsa büyük ihtimalle ısınmadan donuyordur. Eğer öyleyse Soğutucu alabilirsiniz.
  • laptop değil masaüstü.
  • dostum işlemcin kötü o yüzden donmaları normal
  • Sorunun işlemciyle alakalı maalesef, hem ısınma hem de darboğaz kaynaklı olabilir.

Ekran kartı yetse bile işlemci yetmiyor yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Yardımınıza ihtiyacım var
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

Sorunun işlemciyle alakalı maalesef, hem ısınma hem de darboğaz kaynaklı olabilir.

Ekran kartı yetse bile işlemci yetmiyor yani.

aynen katılıyorum.keşke parça almadan önce donanım bölümüne danışsaydın hocam.

yine de donanım bölümüne konu aç, bütçene göre büyük ihtimal 2.el önerilir.tabii bunun anakartı var daha..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemciyi nasıl yükseltebilirim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.