Arkadaşlar İyi akşamlar. Doğan Slx 1996 beğendik. motoru güzel diyor 3 parça boya var diyo 9.500 tl verilir mi sizce yorumlarınızı bekliyorum ona göre alıcam arabayı. varsa başka link ata bilirsiniz hangisi iyi ise onu alırız.
benim arabam bu kadar temiz olmayabilir ama bu kuş serilerini gördükçe sanki az fiyat çekiyorum diyorum
Eğer küçük şehirlerde, köy yollarında v.b şartlarda kullanılacaksa alınabilir.
Ancak büyük şehirlerde kullanılacaksa Proton bakabilirsiniz. Kuş serisiyle arasında donanım ve kalite olarak çok fark var.( Mesela klima.) Ve sizin bulduğunuz doğan parasına.
Niye küçük şehir diyerek ayırdığıma gelirsek doğan parçası köylerde bile bulunur. Herkes tamirini iyi köyü yapar. İlçelerde protondan anlayan usta bulamayabilirsiniz(genelde sadece kuş serisinden anlar) Ancak büyük şehirlerde tüm ustalar anlar.
Araçta doğandan kat kat iyidir. Klimalı hava yastıklı.Ayrıca doğandan az yakar.
quote:
Orijinalden alıntı: ongun_44
Eğer küçük şehirlerde, köy yollarında v.b şartlarda kullanılacaksa alınabilir.
Ancak büyük şehirlerde kullanılacaksa Proton bakabilirsiniz. Kuş serisiyle arasında donanım ve kalite olarak çok fark var.( Mesela klima.) Ve sizin bulduğunuz doğan parasına.
Niye küçük şehir diyerek ayırdığıma gelirsek doğan parçası köylerde bile bulunur. Herkes tamirini iyi köyü yapar. İlçelerde protondan anlayan usta bulamayabilirsiniz(genelde sadece kuş serisinden anlar) Ancak büyük şehirlerde tüm ustalar anlar.
+1 Ancak Yinede Yedek Parça Konusunda Kuş Serisi Daha Kolay Bulunur.
Ancak 9.000 TL Biraz Fazla 8.500 Gibi Fiyatlara İnerse Mantıklı Olabilir
Kardeş istabul bana uzak yakın olsa düşünüle bilir de. :) Ege de Dogan mercedes muhamelesi görüyor :) adam en son 9.500 diyor alınır mı sizce
Hangi memleket olursa olsun şu araçların halen bu fiyata satılması bana çok garip geliyor 16 yaşında arabaya o para verilir mi ?. Egede tutuyor derken kırsal diyorsan Toros desen anlayacam problemsiz önden çekişli bagajlı, yüksek, tüpte benzinde canavar araç ama doğan nedir ne özelliği vardır yıllardır çözebilmiş değilim süspansiyon desen zayıf, kış kullanımı problemli, yok ön düzeni bilmem neyi hatırlarım 90 lı yıllarda sanayiiden çıkmazdı. Araç bir kere köşeli ilk zanaata başlayan çırakların elinden çıkmış gibi bir şekli var.
Hangi memleket olursa olsun şu araçların halen bu fiyata satılması bana çok garip geliyor 16 yaşında arabaya o para verilir mi ?. Egede tutuyor derken kırsal diyorsan Toros desen anlayacam problemsiz önden çekişli bagajlı, yüksek, tüpte benzinde canavar araç ama doğan nedir ne özelliği vardır yıllardır çözebilmiş değilim süspansiyon desen zayıf, kış kullanımı problemli, yok ön düzeni bilmem neyi hatırlarım 90 lı yıllarda sanayiiden çıkmazdı. Araç bir kere köşeli ilk zanaata başlayan çırakların elinden çıkmış gibi bir şekli var.
Aynen kardeşim katılıyorum sana da. Bravam vardı benim Sattım parçası aşırı pahalı diye getz alıcaktım. prof. kamera aldım bitane 4-5 lira ona gitti elimde pek bişey kalmadı peder bey parçası ucuz kolay satılıyor diye bundan alalım diye ısrar etti yürümekten iyidir niyetine yaşadığım yer manisanın en uzak ilcesinden biri olan alaşehir 60.000 nufuslu büyük köy. şehir de inanın mercedes parasına tofaş var gideri var diye. parçası ucuz çabuk alıp satılıyor diye gidiyor bu araçlar. neyse artık benim içime sinmedi bu araba forumdan yardım alıyım dedim. sizde haklısınız dediniz gibi ama yapcak bişey yok belli bir süre tofaşla idare etmek zorunda kalcaz surasında su var var diye bilen işi ustalarından yorum bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme