ARKADAŞLAR OLEY.COM A YENİ KATILANLARDANIM.16 YAŞINDAYIM.VE BİRİNİN TCSİNİ KULLANARAK KAYIT OLDUM.EYER TUTTURURSAM PARAYI BANKA HESABI OLMADAN ALAMIYORMUYUZZ? YADA BAŞKA BİRİNİN HESABINI KULLANARAK DA ALAMIYORMUYUZ???? LÜTFEN BİLGİSİ OLAN YAZSIN..
Bilyoner.com'da sistem o şekilde, yanlızca TC si ile kayıt olduğun kişinin adına olan bir hesaba yatırabiliyorsun kazancı, aksi takdirde ödeme alamazsın. Muhtemelen Oley.com'da da sistem böyledir.. Bu nedenle ailenden biri adına üye olursan ( Mesela annen vb. olabilir ) , O zaman sorun yaşamazsın. Para yattığında da ATM'den bankamatik kartı ile çekebilirsin. Kolay gelsin.
bende başkasının tcsiyle hesap açtırdım.Onun banka hesabı açma gibi bir ihtimali de yok.Napıcaz bilmiyorum 60 lira tutturdum alamicam galiba
Alamazsın geçmiş olsun hobi olarak oyna artık o parayla
ABİ VALLA MI DİYOSUN YA HAY GİTTİ PARACIK,2 GÜNDÜR DE SEVİNİYORUM HAY BANKA HESABI AÇINCA KART FALAN GEREKMİYOR DİMİ PEKİ PARAYI ÇEKERKEN SADECE ATM DEN HALLEDİLEBİLİR YANİ ?????
quote:
Orijinalden alıntı: rockoLix
ABİ VALLA MI DİYOSUN YA HAY GİTTİ PARACIK,2 GÜNDÜR DE SEVİNİYORUM HAY BANKA HESABI AÇINCA KART FALAN GEREKMİYOR DİMİ PEKİ PARAYI ÇEKERKEN SADECE ATM DEN HALLEDİLEBİLİR YANİ ?????
ARKADAŞLAR OLEY.COM A YENİ KATILANLARDANIM.16 YAŞINDAYIM.VE BİRİNİN TCSİNİ KULLANARAK KAYIT OLDUM.EYER TUTTURURSAM PARAYI BANKA HESABI OLMADAN ALAMIYORMUYUZZ? YADA BAŞKA BİRİNİN HESABINI KULLANARAK DA ALAMIYORMUYUZ???? LÜTFEN BİLGİSİ OLAN YAZSIN..
yeter birader, git bayiden oyna sen artık, iki günde bi oley.com başlığı, kuralları okumadan üye olma o zaman ya da sabret 18 ol öyle bulaş bu işlere.
Parayı benim oley hesabına aktar 20 lirasını alırım amma sana nakit 40 lira yollarım. Bence bu işten sen karlı çıkacaksın.
çok kurnazsın raunk bakma küçük olduğuma 14 yaşımdan beri oynuyorum.biliyorum bu işleri az da olsaaa . Sana gelince jR.Arrhenius :
Biraderrr burası forum sitesi,insanlar sıkıntılı olduğu konuları burada paylaşıyor.Senin gibi ukelalara aslında bu sitede yer yok.O kadar konu açtım sağolsun arkadaşlar bayağı yardımcı oldular.Hepsine teşekkür ederim.Ama hiçbiri senin gibi artistlik yapmadı.Haddini bil ben burda yardım istiyorum.Sen artistlik yapıyorsun.Etmiceksen etme ama böyle yorumlarda yapamazsın.
sen iddia oynamayı öğrenirken ben sistem kuponlarıma 100 misli vuruyordum.
quote:
Orijinalden alıntı: rockoLix
sen iddia oynamayı öğrenirken ben sistem kuponlarıma 100 misli vuruyordum.
Eyvah eyvah ondan mı 60 lira tutturdun diye 2 gündür seviniyorsun
liseli ergen daha ateşi başında, atma ziya desende anlamaz nasılsa.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme