Şimdi Ara

Arkadaşlar çok acil cd-rom yardımı(Lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar öncelikle bu konuyla ilgilendiğiniz için size çok teşekkür ederim.Windows 98 işletim sistemi kullanan celeron 400 işlemciye sahip teknolojinin en eski taşlarına sahip bir kasam var.Ancak donanımların hiçbirinde sorun yok.Ancak uzun zamandır cd-writer arıyordum ve en onunda buldum.Aldığım cd-writerı ise aynen eski cd-romumun bağlantı şekline göre bağladım.Bilgisayarı açtığımda ise bilgisayarımın writerı görmediğini farkettim.Daha sonra writerı çıkartıp eski cd-romumu bağlayınca bilgisayarım herzaman gördüğü aleti görmemeye başladı.Her kabloyu tek tek inceledim ancak sonuç değişmedi.Ne yapmam gerektiği konusunda hiçbir bilgim yok.Lütfen bana yardım ederseniz çok mutlu olurum.Cd-writer yada eskiden sorunsuz bir şekilde çalışmakta olup da cd-writerı bağladıktan sonra çalışmamaya başlayan cd-romumu nasıl düzeltebilirim???

SAygılar

• CD RW ve sabit diski aynı kablo üzerinden mi bağlıyorsunuz diskin data kablosu takılan yerin yan tarafında jumper vardır jumperdan cable select kısmına getirin olmazsa tek tek deneyin
    başka kabloyla deneyin başka kablo yoksa hdd kablosunu çıkarıp ona takın bilgisayar açılışında Cd yazıcıyı görüyor mu bakın
    Cd yazıcıya elektrik geldiğinden emin olun
    Bunlar basit gelebiliri ama bazen sorun hç beklemediğiniz yerden çıkabiliyor Kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.