Şimdi Ara

arkadaşlar chara tıklayınca dc veriyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyuna giriyorum charı seçtiğim an tıklayınca yada start a basınca dc veriyo
    giremiyorum bir türlü

• acil yardım millet sorun tek bendemi inoia 2 ye ve 3 e giriyorum her seferinde chara giriyo , char a bekliyorum öyle basıyorum dc direk basıyorum enter la gene dc 10 kere denedim olmuyo ?
  • allah aşkına ne oluyo size ya :S bişey söylesenize bakıp bakıp çıkıyorsunuz,
    bugdamı kaldı server yoğun diyemi almıyo server yoğunsa char a neden giriyo:S
    hala deniyorum sürekli dc
  • düzelir bi ara banada olmuştu 24 saat sora geçmişti
  • banada olmuştu 3 gün sonra geçmişti
  • hala geçmedi arkadaşlar yaw
    bi yolu varmı çözümü falan varsa söyleyin yapayım
  • banada olduydu 2. seferde geçtiydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hala girmiyo sabahtan beri deniyorum
  • Bilader
    1-Spam yapma
    2-Ban olma ihtimali çok az ama gene var
    3-Oyunda girip çıkmalar çok olduğu için olabilme ihtimalide var
    Eğer girmiyosa bekle dene olmazsa gene dene.
  • 15 16 saattir deneyince sende gelir uplarsın konuyu,ne zararı var anlamadım.
    2 ban olma ihtimali yok mykolda öyle irşey yazmıyor.ban olsa account a girmez.
    bi reset olsa ne zaman bilmiyorumişte o zman düzelir belki
    de birşey anladım forumda gerçekten bir şekilde bilgi sahii olup onu paylaşan insan kalmamış nerdeyse
    bomboş şuraya bak,dh nin nitelikli kullanıcıları azalmış
    ama yokdeğil
    sanada mesajın için teşekkür ederim
  • birader aynısı bana olmustu yan chara giriyodu ama asıl chara girmiyodu.2 gün sonra geçmişti bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

15 16 saattir deneyince sende gelir uplarsın konuyu,ne zararı var anlamadım.
    2 ban olma ihtimali yok mykolda öyle irşey yazmıyor.ban olsa account a girmez.
    bi reset olsa ne zaman bilmiyorumişte o zman düzelir belki
    de birşey anladım forumda gerçekten bir şekilde bilgi sahii olup onu paylaşan insan kalmamış nerdeyse
    bomboş şuraya bak,dh nin nitelikli kullanıcıları azalmış
    ama yokdeğil
    sanada mesajın için teşekkür ederim

Bende bir Karakter vardı 51 Lw Warrior aynı seninki gibi olmuştu sonra 1-2 gün bekledim bi baktım
    Yani seninde olur Mykol'un her dediğine bakma ne yaptıkları belli değil onların

• Büyük ihtimalle çarını incelemeye almışlar kosptan dolayıdır.eğer hile durumları yoksa çarın düzelir.diğer türlü hile varsa hile kullanıyorsan %99 ihtimalle çarın ban yiyecektir...
  • 2 gün önce banada olmustu az önce denedim ve girdi kardeş biraz sabır
  • çoktan girdim oyuna resetten sonra düzeldi cvplarınız için sağolun
    diğer yandan charım soyuldu hemde 3 günlük char parada yoktu 20 m yapmıştım daha yeni gitti para
    parasından değil ama şifremi nasıl biliyolar anlamadım koxp indirmem bişey indirmem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.