arkadaşlar oyuna giriyorum charı seçtiğim an tıklayınca yada start a basınca dc veriyo giremiyorum bir türlü
acil yardım millet sorun tek bendemi inoia 2 ye ve 3 e giriyorum her seferinde chara giriyo , char a bekliyorum öyle basıyorum dc direk basıyorum enter la gene dc 10 kere denedim olmuyo ?
allah aşkına ne oluyo size ya :S bişey söylesenize bakıp bakıp çıkıyorsunuz, bugdamı kaldı server yoğun diyemi almıyo server yoğunsa char a neden giriyo:S hala deniyorum sürekli dc
düzelir bi ara banada olmuştu 24 saat sora geçmişti
banada olmuştu 3 gün sonra geçmişti
hala geçmedi arkadaşlar yaw bi yolu varmı çözümü falan varsa söyleyin yapayım
Bilader 1-Spam yapma 2-Ban olma ihtimali çok az ama gene var 3-Oyunda girip çıkmalar çok olduğu için olabilme ihtimalide var Eğer girmiyosa bekle dene olmazsa gene dene.
15 16 saattir deneyince sende gelir uplarsın konuyu,ne zararı var anlamadım. 2 ban olma ihtimali yok mykolda öyle irşey yazmıyor.ban olsa account a girmez. bi reset olsa ne zaman bilmiyorumişte o zman düzelir belki de birşey anladım forumda gerçekten bir şekilde bilgi sahii olup onu paylaşan insan kalmamış nerdeyse bomboş şuraya bak,dh nin nitelikli kullanıcıları azalmış ama yokdeğil sanada mesajın için teşekkür ederim
birader aynısı bana olmustu yan chara giriyodu ama asıl chara girmiyodu.2 gün sonra geçmişti bende
quote:
Orijinalden alıntı: R.Sambora
15 16 saattir deneyince sende gelir uplarsın konuyu,ne zararı var anlamadım. 2 ban olma ihtimali yok mykolda öyle irşey yazmıyor.ban olsa account a girmez. bi reset olsa ne zaman bilmiyorumişte o zman düzelir belki de birşey anladım forumda gerçekten bir şekilde bilgi sahii olup onu paylaşan insan kalmamış nerdeyse bomboş şuraya bak,dh nin nitelikli kullanıcıları azalmış ama yokdeğil sanada mesajın için teşekkür ederim
Bende bir Karakter vardı 51 Lw Warrior aynı seninki gibi olmuştu sonra 1-2 gün bekledim bi baktım Yani seninde olur Mykol'un her dediğine bakma ne yaptıkları belli değil onların
Büyük ihtimalle çarını incelemeye almışlar kosptan dolayıdır.eğer hile durumları yoksa çarın düzelir.diğer türlü hile varsa hile kullanıyorsan %99 ihtimalle çarın ban yiyecektir...
2 gün önce banada olmustu az önce denedim ve girdi kardeş biraz sabır
çoktan girdim oyuna resetten sonra düzeldi cvplarınız için sağolun diğer yandan charım soyuldu hemde 3 günlük char parada yoktu 20 m yapmıştım daha yeni gitti para parasından değil ama şifremi nasıl biliyolar anlamadım koxp indirmem bişey indirmem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme