Şimdi Ara

Arkadaşlar çar satmak için konu açıyorum ama siliniyor..YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa... arkadaşlar çarı satmak için konu açıyorum ama ADMİN sürekli siliyor o kadar baktım nedenini göremedim kural hatası yapıyormuşum size zahmet bi bakıp söylermisinz ne eksik veya yanlış link burda http://forum.donanimhaber.com/m_96266054/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cranck -- 23 Ağustos 2014; 22:37:31 >

• Aion bolumunde karakter satis ilani acmak yasak. Eger birisi sikayet ederse konu silinir, sikayet edilmezse adminin gorup silme ihtimali baya dusuk. Genel bir karakter satis basligi var, o basligin altina ilanini koyabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabit konuda ilgili duyuru mevcut @cranck

http://forum.donanimhaber.com/m_95295635/tm.htm

@Batu'nun da dediği gibi Ana Konu dışında satış ilanı yasak. İlgili konuların şikayet edilmesine gerek kalmadan; tüm müdahale ve duyurulara rağmen, her gün bölümü kontrol edip en az 10 satış konusu siliyorum. Lütfen bu hususa biraz daha dikkat.
  • Ellerine saglik o zaman. Bir donem hic bir admin girip bakmiyordu bolume, ben o zamana gore onyargili konusmustum biraz.

• Haklısınız @Batu lakin maalesef Aion Online bölümü, birkaç arkadaş dışında şikayet sisteminin neredeyse hiç kullanılmadığı bir bölüm. Durum böyle olunca, bölümde ne oluyor ne bitiyor farkına varmak da güç oluyor. Birkaç arkadaş PM üzerinden bölümdeki sorunları iletti bana. Sonrasında satış konularını tamamen yasaklayıp, sürekli takip etme kararı aldık.

Bölümü sürekli kontrol ediyorum lakin henüz sistemi oturtamadık. 2-3 gün girip kontrol etmesem, bölüm ilanlarla doluyor. Kullanıcıları da durumdan haberdar ederek yavaş yavaş bitireceğiz umarım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Geçenlerde sürekli silinen ilanını tekrar tekrar yayınlayan kişiye tepkimi belirttim. Forum kurallarını yazdım. Konunun sahibinden önce başka birisi hemen bana çattı. Sanane ki sen işine bak diyor. Sonradan konunun sahibi geldi direk hakaret yazdı bana. Baktım olacak gibi değil bıraktım tartışmayı. O dakika SS almalıydım aslında. Sonradan konu silinince yazdığı hakareti ispatlayamadım. Forumdan uzaklaştırmayı deneseniz daha iyi olur bence. Arkanı döndüğünde tekrar satış ilanını yapıştıracaklar.
  • Israrla konu açmaya devam edenlere bölüm uzaklaştırması veriyoruz şu anda zaten @lofer_freud.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • knight online adlı oyunda böyle bir yaptırımınız olmadı senelerce.
    ne olduda aion'da böyle bir yaptırıma gittiniz merak ettim
  • Ya bırakın bu işleri tamam forum bilmeyenlere yardım için kullanılıyor fakat satış ilanları olmasa bilenlerin ne işi var burada ben eskiden çoğu konuya girip yardım edebileceğimiz birsey varsa yazıyordum şimdi aion bölümüne bile girmiyorum direk satış ve çıkış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.