Şimdi Ara

Arkadaşlar Çar Kasma Hakkında!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bnim 75 lv cleric wizard bi çarım var bn ona gold premium aldım sadece ticket süresinde elle kassam tahminen kaç lv olur 1 gap farmı var onuda 0 yaparım hemen cvplarınızı bekliorum

• bende wizard cleric charıma 68 lvl de gold pre aldım şu anda 78 ve pre bitti. ilk iki hafta arkadaşım 98 lvl wizard ile kastı o zamanlar 2 günde 1 lvl di. sora taxi de hep 85-87. şimdi bi daha alcam gold pre hedef 85

sende 85-87 de taxide 80 olursun raat hatta üstüne bile kalabilir 5-10 gün.

sölemeyi unuttum ben hep 3 gap gitmiştim. sp olup 1 yada 0 gapla gitseydim şu anda en az 82 di.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurci -- 13 Temmuz 2009; 16:45:20 >

23'ÜNCÜ MOT. P. TÜM. 23'ÜNCÜ MOT. P. A. K.LIĞI SAMANDIRA İSTANBUL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • taxiye gerek yok ki bn 76 lvl warriyim camp 8 de kasıyorum sende 80 olunca sende camp 8 e gelebilirsin enayi gibi taxiye yedirmeyin paralarınızı

Orjinalden alıntı: Happycan

taxiye gerek yok ki bn 76 lvl warriyim camp 8 de kasıyorum sende 80 olunca sende camp 8 e gelebilirsin enayi gibi taxiye yedirmeyin paralarınızı

hocam enayi gibi para yedirmeyin demişsiniz ama biz arkadaşla pre saatinde sadece ikimiz party kurup o kasıyodu. pre btince taxiye başlıyoduk ve 2 haftada 100 milyon çıkardık. diğer 2 haftada o 100 milyonu ben başka taxilere girmek için kullandım. sıfıra sıfır elde var sıfır yani. şimdi yeni pre aldığımda 80 lvl olana kadar 85-87 taxide takılcam sorası Allah kerim.

|| Canım Bile Emanetken Kaybedecek Neyim Olabilirki ||

|| Senin Marka Oldugun Yerde Fiyatı Ben BasarıM ||

|| İmza Atamıyorum Diye Küçümsemeyin. Bizde Gerektigi Yerde Parmak Basarız..! ||
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deadlyprince

57 wizard için en ideal kasma yeri neresidir 64 olamam lagzım :(

eğer bard isen. Penon warior u tavsiye ederim. Elle kasacaksan daha bi mükemmel olur. Life ı çak fire bolt la tek atıyosun. zaten champion gibi yartıklar cıkmadıgı için. Bu gibi yerlerde kasarak ilerlemeni tavsiye ederim. Bu yüzden sana sadece noiseyi takip etmek kalıyo. Kaçırırsan life lı halinle tek yeme şansın var.

Orjinalden alıntı: DıYaMo

Saolun bu adam işi bilmio CLERİC diorum bide 75 lv öle 61 fln deil annadın sen onu army

Benim 61 level çarım olabilir ben o çarda bot kullanmadım hiç ayrıca tam 3 tane 100 level şifresi biliyorum 2 si kuzenimin 1 i mahhaleden arkdaşın istediğim zaman onlara girebiliyorum benim için level önemli dğeil arkdaş olmadıktan sonra istersem gm olayım

Orjinalden alıntı: oTToman_ARMY

quote:

Orjinalden alıntı: DıYaMo

Saolun bu adam işi bilmio CLERİC diorum bide 75 lv öle 61 fln deil annadın sen onu army

Benim 61 level çarım olabilir ben o çarda bot kullanmadım hiç ayrıca tam 3 tane 100 level şifresi biliyorum 2 si kuzenimin 1 i mahhaleden arkdaşın istediğim zaman onlara girebiliyorum benim için level önemli dğeil arkdaş olmadıktan sonra istersem gm olayım

bnim kendime ait 2 charım var 75 ve 72 lv merak etme bnimde uranüs ve alpste şifresini bildiğim yüksek çarlar var DiYaMo da bnde bot kullanmadım 75 liğide ucuz bir fiyata satın aldım bnce sende bir çar almayı düşün blki kurtulursun başkalarının çarlarından

• ortalama 2-3 güdr bir level atlıyorum. Şuan level 78 premıum olsa günde %20 ekstra exp gelir tabiki.. Ben 79-80'lik niyalarda bırakıyorum bota..
    Savaş ve er meydanı bize mezar olmalı.
    H. Nihal ATSIZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

ortalama 2-3 güdr bir level atlıyorum. Şuan level 78 premıum olsa günde %20 ekstra exp gelir tabiki.. Ben 79-80'lik niyalarda bırakıyorum bota..

gold falan toplatıyomusun hocam. baya iyimiş kasma hızın
  • Bu gibi hesapları ben şahsen kendim yapıyorum.

Örnegin: saate %10 kasarsam.Aksiliklerle beraber 11- 12 saate lvl atlarım gibi. tabi bu sadece bulunduğum lvl için geçerli. İlerki lvl ler için nasıl bir exp gelecegini ve kestigim yaratıklarda saatte ne kadar kasacagımı bilmediğim için hesap yapamıyorum.

Orjinalden alıntı: AppendiX

quote:

Orjinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

ortalama 2-3 güdr bir level atlıyorum. Şuan level 78 premıum olsa günde %20 ekstra exp gelir tabiki.. Ben 79-80'lik niyalarda bırakıyorum bota..

gold falan toplatıyomusun hocam. baya iyimiş kasma hızın

77'ye kadar petsiz bota gold toplatarak kasıyordum. O zamanlar ks siz kasma hızım saatte %2.50 civarlarındaydı. Bu büyük ban muhabbetinden sonra silk yükledim yüklediğim silklede pet aldım. Ks olmayan yerde %3.50'nin altına düşmüyorum. Gün içi genel ortalama %3- 3.50 arası değişiyor.

Pet belirli bir levelden sonra lazım oluyor dostum perfonmans + zaman kaybı oluyor aksi halde..

hedefim 9 ağustosa kadar 250 k sp kasıp 85 level olmak.. (premıumsuz ve ticketsiz )
    Savaş ve er meydanı bize mezar olmalı.
    H. Nihal ATSIZ

• 83 fln olursun tahminimce ama biraz daha fazla kasman lazım gelr.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.