Şimdi Ara

arkAdasLar Buraya bras dikkantizi çekmek isterm. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Silkroad Manyağı

aga resimlerdeki adam sen misin anlıyamadımsölersin 62 lvl'de çok haa

• ArkaDAŞLar Öncelikle şunu belrtmek istiorum. Bu adama hçbşey yapmadm. yani ufak 1 hatam olablr en basında da bunu acıkladm. sonra ki konu arkadasımısın bırısı de nie Celalleniyorsunuz demş tabiki Yüce rbbimizi bisim savunmamısa ihtiyacı yoq ama benim aldıgım terbiye ve ailemin bana öğrettgine göre kmseye allah-ü tealaya ve onun elçisi Hz.Muhhammed efendisimise küfür ettrmememis gerektiği. bu topiği acmamın sebebide bu adamı herhangi 1 meslek icraa ederken görrsenz mutlaka es geçmeyin hatta elinden gelen varsa bu adamı hacklesin. Bunu o yüsden sizlerle paylaştm eğer 1 hatam olduysa hepinizden Özr DlerM. yanlıs ben çok taw oldum herhangi bi olayda yakalarsam.... kasarken bile denk gelrse ekmek yoq çünkü...

• quote:

Orjinalden alıntı: last_funy

quote:

Eet benim maalesef keşke olmasaydım...

• ban yiyebileceim kelimeleri söylemicem siz anlarsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  • quote:

whwuhuahuha süperdi yau
  • Dün akşam 2 global çektim .. 2 side İSLAM hariç tüm dinlereydi :D Ve tüm Türk düşmanlarına ..
  • öfff sinirim bozuldu ben o adamın ********** *************************************************

• yani ne kadar desem az ya..hangi serverda isen söyle de o Allah'a küfretmek neymiş görsün...
  • o oyundan soguanlar charınızı bana verin gidip o admaı kesim

• quote:

Orjinalden alıntı: Flara

yani ne kadar desem az ya..hangi serverda isen söyle de o Allah'a küfretmek neymiş görsün...

Athensta arkadasım zaten bu topcte bunun için acıldı trade de falan herhangı 1 meslegi icra ederken gören türk arkadaslarms olur die açmş bunu YaLanDünya^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladetrinity -- 10 Ekim 2006; 22:14:40 >
  • iti de lvline göre cok ezikmis ha. ite
  • masuz yapıolar amaçları kışkırtmak zaten ksden filan olduğu yok. red seadada böyle bi tip war daha doğrusu her serverda war... iplememek gerek bence cvp werdikçe dahada uyuzlaşıolar.red seada adamın teki süerkli globalden türklere sövüo adamda tam 14k silk warmış we dioki hepsini türklere küfür ederek harcıycam zamanına az küfür etmdik serverca ama adam laftan anlamıo lvlına gelince 20- yani amaç belli uymamak lazım bu salaklara
  • hangi serverda oluyor bu olay
  • red seada hemen hemen açıldığından beri adam sadece global kullanıo. nicki heavnly
  • vaybe red see de 62 lvl oldunuzmu

athenste olsaydı o it hiç şansı yoktu
  • 70olduk bufları tmmlıyozyok be anca 45 daha
  • ee nasıl oluyor o adam hangi serverda diyorum red sea diyorsunuz resimdeki kişi 62 level değilmi?
  • sen benim dediğimi anlamamışsın bi daha oku istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ganXta07

red seada hemen hemen açıldığından beri adam sadece global kullanıo. nicki heavnly

ya sen bunu niye yazdın işi karıştırıyorsun senin bu yazını okuyunca o allaha küfür eden i..nin red sea de olduğunu düşündüm sinirlendirdin sabah sabah ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: bladetrinity

quote:

Orjinalden alıntı: Flara

yani ne kadar desem az ya..hangi serverda isen söyle de o Allah'a küfretmek neymiş görsün...

Athensta arkadasım zaten bu topcte bunun için acıldı trade de falan herhangı 1 meslegi icra ederken gören türk arkadaslarms olur die açmş bunu YaLanDünya^^

yalan dünya bu adamın niki ne athensta
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.