Bildirim
arkadaşlar bunu anca siz yaparsınız
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yokmu fikri olan? -
Olur tabi, arkadaşınla yerel bir ağ kuracaksınve interneti de bu ağa paylaşıma açacaksın. -
Ethernet portlu modem alman çok iyi olur usb den paylaştırmak istersen senin bilg açık olmadığı zaman arkadsın nete giremez. -
ya doğru orasıda war ben pc yi kapatınca oda nete giremecek -
en güzeli wieslan dir baska cözümü yok senin bilgisayarin avcikta olsa kapalida olsun dostun nete girebilir tabi bunu icin biraz harcama yapmaniz gerek dostum -
bağlayabilirsin fakat usb bağlı pc devamlı açık kalması gerekir... çapraz kablo bağlantısı ile bağlantı yapacaksın diğer taraftan ağ kurulum sihirbazından yapılandıracaksın. -
bağlana bilir ama nete senin pc bağlı iken olur... bir cros kaoblo yaptır o işini görecek bir birine bağla ağı ayarla kolay gelsin -
olur niye olmasın arkadaşının nete girebilmesi için senin pc açık olcak -
croos kablo olayını nasıl yapacaz bu 4 ile 8. kablonunyeriimi değiştircez? -
cros kablo 4 ile 8 değil zaten çalışan orada 4 kaoblo var 2 geliş 2 gidişş
turuncu ile yeşil ve turuncu B ile Yeşil b yer değişecek.. cros bu -
Yerel bir ağ kuracaksın sadece, ancak ağ kablosu lazım.
Bildiğim kadarıyla metresi 75 ykr'den başlıyor, tek yapmanız gereken bağlantıyı kurup Internet Explorer>Özellikler>Bağlantılar>Kur sekmesine tıklayıp bir ağ kurmak.. -
tamada ben onu yaptım olmadı.acaba ağ kurulum seçenekllerinimi yanlış yaptım.ayrıntılı yazabilirmisiniz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X