Şimdi Ara

Arkadaşlar bunu aldım, nasıl acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizler daha detaylı biliyorsunuz benm gibi kabataslak değil. Bu notebooku aldım,özellik olarak nasıl?

Intel® Core™ i7-4700MQ 4-Cores; 6MB L3; 2.70GHz > 3.70GHz; 1300 MHz; 47W; 22nm
    4. Nesil Intel® HM87 Chipset
    3 GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 770M
    17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Mat LED Ekran
    16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz SODIMM Kingston
    750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ST9750420AS
    8x Multi DVD +-RW/-RAM WRITER; Dual Layer; Tray Load; SATA
    Türkçe Klavye ( TR ) Işıklı, Mavi
    İşletim Sistemi Linux (Türkçe)
    2-in-1; 802.11b/g/n WLAN and Bluetooth™ v3.0 Module; Half Mini-Card PCIe Adapter
    HD Kamera
    Internal Bluetooth™
    Notebook Sırt Çantası

• 4. (haswell), yeni, nesil işlemci ve nvidianın 700 serisi ekran kartını barındırıyor. Donanımı çok iyi ama ekran kartı yeni nesil ve henüz incelemesi olmadığı için bir şey diyemem. Yine de gtx675m-x gibi güçlü bir karttır herhalde. Cihaz da mosnter olsa gerek. Muhtemelen de ön siparişle almışsınızdır. Oyuncu serisi olduğu için de soğutma gibi konularda, tek soğutucu barındıran, diğer dizüstülere göre daha iyidir. Donanım-ekran kartı babında, iyi bir ürün denilebilir. Fakat kasa kalitesi felan nasıldır bilmiyorum. Bir de ürüne, ssd eklememişsiniz herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

4. (haswell), yeni, nesil işlemci ve nvidianın 700 serisi ekran kartını barındırıyor. Donanımı çok iyi ama ekran kartı yeni nesil ve henüz incelemesi olmadığı için bir şey diyemem. Yine de gtx675m-x gibi güçlü bir karttır herhalde. Cihaz da mosnter olsa gerek. Muhtemelen de ön siparişle almışsınızdır. Oyuncu serisi olduğu için de soğutma gibi konularda, tek soğutucu barındıran, diğer dizüstülere göre daha iyidir. Donanım-ekran kartı babında, iyi bir ürün denilebilir. Fakat kasa kalitesi felan nasıldır bilmiyorum. Bir de ürüne, ssd eklememişsiniz herhalde.

evet ssd eklemedim hdd 3gb/sn . yani imkansı görünebilir ama seagate'in sitesindede 3gb/sn yazıor. yani çözemedm ben o işi
  • Flash ssd ile güçlendirilmiş olabilir belki.

• 3 gigabyte/sn değil, 3 gigabit/sn o.

Diskin okuma-yazma hızı değil yani, diğer bileşenler ve disk arasındaki veriyolu bantgenişliğini ifade ediyor o değer. Diskin yazma-okuma hızı ayrıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120'lik SSD'ye 400 lira istiyorlar.
    Laptop gelince 200 liraya alır takarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

120'lik SSD'ye 400 lira istiyorlar.
    Laptop gelince 200 liraya alır takarsınız.

öylede yapabiliriz değilmi. doğru söylüyorsunuz. ama garantiden çıkmazmı o zaman
  • Ssd takmak, garantiyi etkilemez. Yalnız serviste taktırırsanız, sonrada sorun çıkmaması açısından iyi olur.
  • quote:

Ssd takmak, garantiyi etkilemez. Yalnız serviste taktırırsanız, sonrada sorun çıkmaması açısından iyi olur.

dışardan alıp taktırabiliriz diyorsunuz yani. o zaman bunu düşünürüm,harici olarakta üstündekini kullanırım. iyi olur o zaman sanırım
  • Muhtemelen, iki tane hdd yuvası vardır cihazda. Hdd-ssd olarak kullanabilirsiniz. Yani hdd yi çıkarttırmanıza gerek olmaz. Kendiniz alıp taktırırsanız, tabii daha makul fiyatlara gelebilir.
  • quote:

Muhtemelen, iki tane hdd yuvası vardır cihazda. Hdd-ssd olarak kullanabilirsiniz. Yani hdd yi çıkarttırmanıza gerek olmaz. Kendiniz alıp taktırırsanız, tabii daha makul fiyatlara gelebilir.

teşekkür ederim 60gblık alırım büyük ihtimalle linuxuda ona kurdururum, böylece daha güzel olur sanırım
  • bende aynı modeli aldım :D
  • hayırlı olsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

Muhtemelen, iki tane hdd yuvası vardır cihazda. Hdd-ssd olarak kullanabilirsiniz. Yani hdd yi çıkarttırmanıza gerek olmaz. Kendiniz alıp taktırırsanız, tabii daha makul fiyatlara gelebilir.

Hocam Merhabalar. Ben de ssd takmak istediğimden bir soru sormak istiyorum. Bu dediğiniz iki tane hdd yuvası tüm notebooklar için mi geçerli acaba?
  • Her dizüstü modelde kullanılmıyor. Genelde oyuncu serilerinde ve bazı 17'' modellerde mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

Her dizüstü modelde kullanılmıyor. Genelde oyuncu serilerinde ve bazı 17'' modellerde mevcut.

Anladım hocam. Sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.