Şimdi Ara

arkadaşlar bu yeni giysiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu yeni giysiler nasıl alınıo bendde bronze pre war ama alamıyorum kimler nasıl alabiliyor bi anlatırsanız sevinirim

• onları alman için knight cash(kc) gerekli oda kredi kartı ile alınıyor sonrada pus(power up store) a gidip valkyre armor kağıtlarından alıcaksın ordan peddlere gidim valkyrie armora tıkla bulursun gerisini
  • quote:

Orjinalden alıntı: AZRAIL_19

onları alman için knight cash(kc) gerekli oda kredi kartı ile alınıyor sonrada pus(power up store) a gidip valkyre armor kağıtlarından alıcaksın ordan peddlere gidim valkyrie armora tıkla bulursun gerisini

aynen öle
  • ONLARII ALMAN ICIN CASH LAZIM ORDAN ALIYORSUN VEDE 6 AY SURUYOR 1 TANESI AMA BENCE DEGMEZ NE ATACK VERIYOR NE DEFANS SADECE GÖRUNUS VEDE COK PAHALI ONU ALCAGINA SC AL VEYA TRINA FLN AL BENCE
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmurat07

ONLARII ALMAN ICIN CASH LAZIM ORDAN ALIYORSUN VEDE 6 AY SURUYOR 1 TANESI AMA BENCE DEGMEZ NE ATACK VERIYOR NE DEFANS SADECE GÖRUNUS VEDE COK PAHALI ONU ALCAGINA SC AL VEYA TRINA FLN AL BENCE

hayır hepsinin özelliği var kendin belirliyorsun ya xp fazla eliyor ya 30 defans veriyor yada 150 can
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.