arkadaşlar adobe after effects dersini tam yaparken yarıda kaldı sinirden kapattım lütfen adobe after effects bilenler yardım etsin
videoda 05:53 de shift in ... anlamadım arkadaşlar yarım kaldı bilen birisi söyleyebilirmi hangi tuşa basıyor
up acil yardım arkadaşlar
yav bir Allahın kulu yokmu şunu söyleyecek
up
Yeni layer açmamız gerekiyor ve ctr sihft ile açıyoruz çünkü sonraki çalışmamız için bunu yapmamız gerekiyor. Hepsini seç diyerek(moveall) bütün niteliklere etki etmesini sağlıyoruz.
sonraki konuşmalarda da tracker sayfasının açık(seçili) olmasından bahsediyor
ingilizcem iyi olmadığı için birebir değilde anlam katarak çevirdim
quote:
Orijinalden alıntı: kroto
Yeni layer açmamız gerekiyor ve ctr sihft ile açıyoruz çünkü sonraki çalışmamız için bunu yapmamız gerekiyor. Hepsini seç diyerek(moveall) bütün niteliklere etki etmesini sağlıyoruz.
teşekkür ederim
quote:
o yaptıklarını kompozisyon haline getiriyor. Yani o okların hareket etmesini tek bi kompozisyon yapıp istediği yere koyabilecek. Video Copilot'ın derslerine bakmanı öneririm biraz zor ve karışık ama birçok filmde kullanılmış jenerikleride yapıyor
quote:
Orijinalden alıntı: furkan_scream
quote:
yanlız olmuyor ya :S
Valla programı tam bilmediğim için anladığım kadarını çevirdim işte..
5:20 sn.'den itibaren alttaki kutucuktan birşeyi sürüklüyor hani yeşil bi iz bırakıyor. Onu yaparken " yazı boyutunu 4 yapalım diyor, sonra bazı dediklerini anlamıyorum ens son olarak da tamda istediğimiz gibi diyor" orayı kapatıp sol alttaki "trace this outlines" yazan yere basıyor ve CTRL+Shift yaparsanız karşınıza bu sayfa gelecek diyor yeni layer açıyor. Sonra isimlendirim Moveall seçeneğini seçip Trackersdan birşeyler yapıyor ingilizcesi iyi olan arkadaşlar ilgilenmiyor diye yazıyorum art niyetim yok yanlış anlamayın sakın.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: furkan_scream
quote:
yanlız olmuyor ya :S
Valla programı tam bilmediğim için anladığım kadarını çevirdim işte..
5:20 sn.'den itibaren alttaki kutucuktan birşeyi sürüklüyor hani yeşil bi iz bırakıyor. Onu yaparken " yazı boyutunu 4 yapalım diyor, sonra bazı dediklerini anlamıyorum ens son olarak da tamda istediğimiz gibi diyor" orayı kapatıp sol alttaki "trace this outlines" yazan yere basıyor ve CTRL+Shift yaparsanız karşınıza bu sayfa gelecek diyor yeni layer açıyor. Sonra isimlendirim Moveall seçeneğini seçip Trackersdan birşeyler yapıyor ingilizcesi iyi olan arkadaşlar ilgilenmiyor diye yazıyorum art niyetim yok yanlış anlamayın sakın.
deniyorum yine olmuyor ya ingilizcesi olan arkadaşlar bi yardım lütfen kaç gündür bunu yapacam diye uğraşıyorum ctrl+ klavyedeki her tuşa bastım yarım kalan tasarım bile bozuldu lütfen yardım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme