Bildirim
Arkadaşlar bu tv xbox için nasıl sizce acil yorum lütfen
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
çözünürlük düşük. 720p destekleyen bi tv değil. yaramaz -
1000000:1 kontrast mi ilk defa gördüm böyle birseyi
tv fena degil! 720p desteklemedigi nerede yaziyormus??? -
1024x768 max tv' nin çözünürlüğü ve bildiğim kadarıyla min. 1280x720(native), 720p oluyor.
ayrıca tv plazma, lcd ler daha uygun xbox, ps3 vs. bağlantısı için.
yanlışım varsa düzeltin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 29 Ağustos 2008; 16:29:47 > -
özellikleri doruysa süper gözküor 1080 p bile var hemen al -
quote:
Orjinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx
1000000:1 kontrast mi ilk defa gördüm böyle birseyi
tv fena degil! 720p desteklemedigi nerede yaziyormus???
Al benden de o kadar 1000000:1 -
Almadan önce düşünülmesi gereken, hatta Vatan bilgisayardan alıyorsan 2 kere düşünülmesi gereken bir tv.. -
kaçırma diyorum -
Bu fiyata süper! (bende 50" Plasma var Panasonic.
Burda verilen kontrast oranı 1.000.000:1 dinamik kontrasttır, gerçek kontrastı 30.000:1 'e denk düşüyor ve bu değer bile süper.
Bu TV 720p de gösteriyor, 1080 p de. (Full HD değil HD ready, ama genede gelen görüntü kalitesliyse orjinaline çok yakın görüntü veriyor)
Gerçek siyahı en iyi Plazmalar veriyor, ama Full HD bir LCD Xbox veya Ps3 bağlamak için daha doğru bir seçim.
Film ve standart tv yayınlarında Plasma daha iyidir.
Bu TV 100 HZ ve 60 HZ lerden daha iyi görüntü veriyor. 100HZ i kapatınca görüntü "wash-out" (silik, yıkanmış gibi) oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteriner69 -- 30 Ağustos 2008; 0:02:30 > -
Benim kuzende SONY WEGA tüplü tv var tüplü falan ama 2 milyar adam onda PS3 Xbox rahatlıkla yüksek çözünürlükle oynuyo.Wega nın bir çok türü var ama bu 2007 model Hd özelliği yok.Hayret ettim. -
quote:
Orjinalden alıntı: veteriner69
Burda verilen kontrast oranı 1.000.000:1 dinamik kontrasttır, gerçek kontrastı 30.000:1 'e denk düşüyor ve bu değer bile süper.
Bu TV 720p de gösteriyor, 1080 p de. (Full HD değil HD ready, ama genede gelen görüntü kalitesliyse orjinaline çok yakın görüntü veriyor)
Gerçek siyahı en iyi Plazmalar veriyor, ama Full HD bir LCD Xbox veya Ps3 bağlamak için daha doğru bir seçim.
Bu TV 100 HZ ve 60 HZ lerden daha iyi görüntü veriyor. 100HZ i kapatınca görüntü "wash-out" (silik, yıkanmış gibi) oluyor.
1080p'i çözünürlük olarak desteklemeden nasıl iyi göstermesini düşünüyorsun ki? 1080'in anlamı 1920x1080 çözünürlük demektir. Bu ise 1024x768 gösteriyor...
-
quote:
Orjinalden alıntı: bbaattuu
kaçırma diyorum
-
Bizzat test ettim 1920*1080 çözünürlüklü bir TV ile sadece 1080p yi destekleyen ama gerçek çözünürlüğü 1366 * 768 olan TV yi.
Tabii ki full hd olan daha iyi gösteriyor, ama ölümcül bir fark yok.
PS3 ve xbox için en iyi seçim Full HD bir LCD demiştim zaten.
Ben bu fiyata kesinlikle alınabilir diyorum, parası olan tabiiki 2 katı para verip Full HD alsın. -
Aslında 1080p nın anlamı tam olarak 1920*1080 demek degıldır.Bu baska bı kavram ve bu konu vaktı zamanında forumda cok tartısılmıstı ama bu ıste usta falan degılm ama aklımda kalan nokta burası olmustu.Yanı 1080p input ozellıklı bı tv ıle fullhd tv arasında cok fark yok 1080p kaynaklı yayını ıkısı de ısleyebılıor, bırı sanrım bunu upscale ıle basarıor dıgerı normal halıyle ve dıger fark da aralarındakı cozunurluk farkı kı bu da sarnım 42'ten kucuk tv lerde ole cok aman aman fark yaratmas dıe dusunuorum.
saygılarımla nacızane yardımcı olmak ıstedım...
quote:
Orjinalden alıntı: DasheriM
quote:
Orjinalden alıntı: veteriner69
1080p'i çözünürlük olarak desteklemeden nasıl iyi göstermesini düşünüyorsun ki? 1080'in anlamı 1920x1080 çözünürlük demektir. Bu ise 1024x768 gösteriyor...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X