Şimdi Ara

Arkadaşlar Bu Resimdekiler Hakkında Bilgisi olan varmı ? beyaz ve renkli halkalar ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar bu resimler hakkında bilgisi olan varmı ? hakkında hiç bi bilgi yok :D her türlü yoruma açıktır...

Arkadaşlar Bu Resimdekiler Hakkında Bilgisi olan varmı ? beyaz ve renkli halkalar ...

• Eskiden gameboy şeklinde içi su dolu oyuncaklar vardı,içindeki küçük demirlere bu halkaları geçirmeye çalışırdık.Ordaki halkalardan olabilir bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

Eskiden gameboy şeklinde içi su dolu oyuncaklar vardı,içindeki küçük demirlere bu halkaları geçirmeye çalışırdık.Ordaki halkalardan olabilir bu.

Eskileri özledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

Eskiden gameboy şeklinde içi su dolu oyuncaklar vardı,içindeki küçük demirlere bu halkaları geçirmeye çalışırdık.Ordaki halkalardan olabilir bu.

cidden bak :D hiç düşünmemiştim...ben led le ışıklandırılmış halkalar felan diye düşünmüştüm...hatta ilk başta prezervatif bile olabilir demiştim :D sonra benzemediğini farkettim :D 1. teorim daha yüksek oranlı :))
  • yok mu la başka fikri olan
  • Yüzük olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İHTİMAL BİR ARKADAŞIM ÇİN OLİMPİYATLARIYLA İLGİLİ Bİ SİMGE BİŞİ OLABİLİR DEDİ AMA... SİZCE ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu beyaz şey nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.