Şimdi Ara

arkadaşlar bu programlar acil lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

visual basic 2008
    visual c++ 2008
    visual c# 2008 express edition lazım.... kendi internet sitesinde var ama 30 günlük deneme sürümü...elinde olan arkadaşlar varsa kargo ücreti karşılarım.bana dvd çekerlerse sevinirm

envervolkan@gmail.com adresinden bana ulaşın yada buraya yazın..elimde olan cdlerimi kaybettim yardım edin

• Express editionlarda süre kısıtlaması yok diye biliyorum ben. Ama express in üst sürümlerinde professional , team system vs. de 30 günlük süre kısıtlaması var.

Eğer kotalı degilsen siteden express edition sürümlerini indir.

I T U E l e k t r o n i k v e H a b e r l e ş m e M ü h e n d i s l i ğ i 1 9 9 5 M e z u n u
  • express versiyonlarını ücretsiz register ederek kullanabilirsin.
  • express visual basic indirdim daha doğrusu 2 saatte kurdu ve ne kısayol çıktı ne bişey hata verdi,sonra express edition indirdim 870 mb iso şeklinde açtım.kurdu 3 saate yakın sürdü ve yine hata verdi..microsoft bildirdim bana geri gelen mail de şikayet edildiğini düzeltileceği bildirildi..mersin de oturmaktayım.elinde olan arkadaşlar varsa kargo ile ulaşırlarsa sevinirim....mersin de satan yer yok.

kargo ücreti öderim..lazım oldukça
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.