Bildirim
arkadaşlar bu obüsün önündeki sistem nedir bilen varmı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Susturucu. Tank susturucusu diye geçer. 2.ci dünya savaşı sırasında Almanların yaptırdığı icat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 25 Ağustos 2016; 11:19:11 > -
Teröristlere gelen şey işte... -
susturucu hocam , yeri tespit edilmesin diye kullaniliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende öyle tahmin etmiştim ama bilgi bulamadım. bizim fırtınalarda kullanılıyor mu ?
ben askelik yaparken 203 lük obüsler vardı birliğimizde onlarda böyle birşey yoktu cam çerçeve parçalıyorlardı atış yaparken -
bizim 4 bataryadan birinde , bizimkinde , 203lükler vardı diğer 3 bataryada fırtınalar vardı
top atışınada gittik ama böyle birşey görmedim -
bana mantıklı gelmedi.
al şimdi suriyede olay var bunu ve o bağlı olduğu ayakaları nasıl taşıyacaksın? hadi taşıdın kurdun olmadı 5km ilerliyeceksin hadi bir daha sök taşı.
hem savaşta kim bunu sessiz yapmak isterki. km lerce uzağı vuruyor duyana kadar ölmüş olurlar.
etraftakiler duymasın diye ise susturucu gizlilik için bunun düştüğü yer çıktığı yerden daha çok ses çıkartır.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- norm fazlası öğretmen ne kadar maaş alır
- tünelde düğün konvoyu kazası
- ülkemiz için neler yapabiliriz
- başkent inşaat şikayet
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- yapay zeka tahlil sonuçları
- türkiye"deki gsm operatörleri
- dünyada kaç ülke var
- e devlet kimlik kısıtlama
- 1 milyon tl eft ücreti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X