Şimdi Ara

ARKADAŞLAR BU NEDİR YA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar piyasa adamlar beyinle okuma diye bir şey koymuş adamlar 4 dk da 120 sayfa okuyor biz 2 paragrafı 5 dk okuyamıyoruz arkadaşlar sizce mümkün müdür? ve nasıldır?

• yolla bana 200 lira her yerinle okutuyum sana paragrafları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinan455 S kullanıcısına yanıt
    aga nedir ki bu
  • Haa ben de izledim youtubedan 2 video izledim ikisinde de 1 dakikada 1 kitap bitirdiler. Çocuk gunde 10 kitap okuyomus xd
    amaaaa ortak yönleri neydi biliyo musun? Biri hızlı okuma kursunda çalışıyor digerinin de babasi hizli okuma kursu müdürü. Alayı reklam yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkün...Gözün görüş kapasitesini artırıyolar,sayfada gözlerini gezdiriyolar göremedikleri kelimeleri beyin tamalıyor zaten.Atatürk dakikada 700 kelime okuymoş.Doğru mu bilmiyorum ama yüksek ihtimal doğrudur.Ben hızlı okumaya çalışırsam dakikada 300 kelime okuyabiliyorum ama anlama oranı %60 oluyor.
  • Atlamalı okuma gibi bi şey.. Çok önceden meraktan araştırmıştım dakikada bin kelimeden bahsediliyor.. Aslında olay şöyle cümledeki her kelime yerine bazılarını okuyorsun ve aradaki boşlukları sen dolduruyorsun.. Bu teknikle bi metinin konusunu metinde ne anlatıldığını anlatsın ama metinden sanatsal zevk alamassın.. Eğer paragraf sorularını diyorsan hiç bulaşma orda işe yaramaz.. Kitap okuyarak belli oranda hızlan yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınavlarda çok işe yarayacağını sanmıyorum,önemli olan anlayarak okumak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.