sıcaktan patladım millet sabaha kadar uyuyamıyorum soğuk suda uyuyasım geliyo ](sabah dedem giibi olsun vücudum) ist 43 bazı şehirlerimizde 50 dereceyi bulmuş Allah yardımcımız olsun valla...
hiçbir allahın kulu cvb atmadığına göre fazlaca gerksiz olmuş bu konu :)
Izmırdede ole. Kaldırıma yumurta atsan pişcek
berbat dışarısı İzmir yanıyoooo
ist. böleyse ben izmiri düşünemiyorum çarş. resmi tatil olabilirmiş bende internetten duydum kesin haber değil !!!!
bu havalar ne böyle diye yazmışsınız açtığınız bopic başlığına sadık kalalım
sence başlıktan farklı bi konu hangimiz yzmışız anlayamadım ama ? başlık ve ona itinaden bikaç bişey yazık ....
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
quote:
Orjinalden alıntı: ROAN
quote:
ben kimseye hava yapmam
pardon
quote:
sence başlıktan farklı bi konu hangimiz yzmışız anlayamadım ama ? başlık ve ona itinaden bikaç bişey yazık ....
quote:
quote:
quote:
ben kimseye hava yapmam
pardon
bu örnekten de görüleceği gibi sıcaktan milletin espiri anlayışı buharlaşmış. herkes manyak gibi bişey olmuş.
quote:
quote:
quote:
quote:
ben kimseye hava yapmam
pardon
ahh pes incir ahhhh
pes incir değil. pencir veya pensir
harbi ark. ben yeni anladım bankadan şimdi geldi,m de çok sıra vardı beni deli etti havasız bağrışmalar falan neyse ... ben hava konusunu sıcaklar anlamında yazmıştım ark. yazdığınıda espri olarak algılıyamadım ama oda bnm pardon? yazıma hiçte espiri yaztım havasıyla yanaşmadı (yine hava dedim yalnız )
quote:
Orjinalden alıntı: C4_1400
quote:
quote:
quote:
quote:
ben kimseye hava yapmam
pardon
bu örnekten de görüleceği gibi sıcaktan milletin espiri anlayışı buharlaşmış. herkes manyak gibi bişey olmuş.
51 derece.
quote:
ben kimseye hava yapmam
Şu senin esprilerini bi ben sevemedim galiba Bu arada harbiden yanıyorum ya beynim sulandı sıcaktan
bide ben
taner ark. şaka ypıyoruz en azından ben alınmıyosundur umarım
quote:
Orjinalden alıntı: 4EveRaP
quote:
ben kimseye hava yapmam
Şu senin esprilerini bi ben sevemedim galiba Bu arada harbiden yanıyorum ya beynim sulandı sıcaktan
quote:
sıcaktan patladım millet sabaha kadar uyuyamıyorum soğuk suda uyuyasım geliyo ](sabah dedem giibi olsun vücudum) ist 43 bazı şehirlerimizde 50 dereceyi bulmuş Allah yardımcımız olsun valla...
Antalya'ya gel görürsün sıcağı Bide bugün elektrikler kesildi klima kapandı piştim piştim
Marmaris : 51 Derece
Küremizi ısıtanların
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme