Şimdi Ara

Arkadaslar Bu Bilgisayar Sizce İyimi Yoksa Kötümü ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Te allahım öyle bi işlemci hayatımda duymadım, gamer pc diye konulup o ekran kartını takıyolar ya vay anasını vay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phanrisal -- 4 Mart 2012; 22:01:36 >

Orijinalden alıntı: Phanrisal

Te allahım öyle bi işlemci hayatımda duymadım, gamer pc diye konulup o ekran kartını takıyolar ya vay anasını vay

Öyle Bi İşlemciyi Hiç Duymadıysan Yaşama Daha İyi Amd Bi Ara İntel i Bile Geçmişti Biraz Ararsan Görürsün.

Orijinalden alıntı: sawashan

quote:

Orijinalden alıntı: Phanrisal

Te allahım öyle bi işlemci hayatımda duymadım, gamer pc diye konulup o ekran kartını takıyolar ya vay anasını vay

Öyle Bi İşlemciyi Hiç Duymadıysan Yaşama Daha İyi Amd Bi Ara İntel i Bile Geçmişti Biraz Ararsan Görürsün.

ya okuma bilmio ya troll ya da sazan

• konuyu açan arkadaş bilgisayar dünyasına tepki olarak doğdu herahlde yorumlara bak al sen o bilgisayarı sana fazla bile bilgisayarı açabildiğinden bile şüpheliyim !!!
    || Intel i7 2600K @ 4.5Ghz || Zalman CNPS9900 MAX || Asus P8P67 Deluxe || 8 GB Gskill Ripjaws @ 1600MHz || CoolerMaster HAF 922 || MSI GTX 560Ti TFII @ 950-1900-4200 Mhz || Seasonic Platinum 1000W || 120GB OCZ Vertex 3 || ASUS 23'' VS238H ||
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.