Şimdi Ara

Arkadaşlar bu araç hakkında ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgi edinmek istiyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-asfalt-canavari-4x4-165480907/detay

ne kadar yakar şehir içi şehir dışı ?

kronik sorunu varmıdır ?
    ( özellikle enjektör falan tarzı ağır durumlar ? )

bakımları parça fiyatları nasıldır ?

performans ı nasıldır 5 kişi + bağajla mesela ?

güvenlik durumu nasıldır ? virajlarda yatma eğilimi gösterirmi korkuturmu ?

arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim ..

• yuh kimse birşey bilmiyor omfg
  • Vergi ve yakıt durumu üzer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alıcaksanız bunların makyajlı olanını alın daha güçlü motor.171 bg olması lazım. Yakıtı çok 11 lt filan yakar ortalama fazlada yakabilir. Makyajlılarınde ön kısın değişiktir.
  • Hocam yanlis anlama ama dusuncem budur ; dizel focus alip bu arabaya odiycegin vergi ile deposunu doldurup sehir disi gezintiye cikabilirsin. Satarkende cok bir kaybin olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

alıcaksanız bunların makyajlı olanını alın daha güçlü motor.171 bg olması lazım. Yakıtı çok 11 lt filan yakar ortalama fazlada yakabilir. Makyajlılarınde ön kısın değişiktir.

hocam biraz daha acarmısınız , mesela şehir içi 20 km civarı ne kadar yakar - şehir dışı 100 km civarı ne yakar ? , birde en önemlisi kronik sorunları varm ı motor durumu nedir ? makyajlının ne + sı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSemiih

Hocam yanlis anlama ama dusuncem budur ; dizel focus alip bu arabaya odiycegin vergi ile deposunu doldurup sehir disi gezintiye cikabilirsin. Satarkende cok bir kaybin olmaz.

hocam kesinlikle haklısında bi suv merakı başladı bu aralar şöyle 35 bine kadar heybetli gösterişli olsun diyorum dış tasarım çok önemli benim için yakıtıda ortalama 45 50 kuruşa kadar iyidir .. vergi olarakta model düşük olduğu için çok ucacağını sanmıyorum ?=
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-2009-kia-sorento-2.5-crdi-ex-prestige-4x4-full-plusfull-88.000-km-165800858/detay bu makyajlı kasadır motoru daha da geliştirilmiş 171 hp dir. Bazı özelliklerin eklendiğinin biliyorum. Motoru çok sesli çalışmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSemiih

Hocam yanlis anlama ama dusuncem budur ; dizel focus alip bu arabaya odiycegin vergi ile deposunu doldurup sehir disi gezintiye cikabilirsin. Satarkende cok bir kaybin olmaz.

ben de katılıyorum
  • Linkteki aracın fiyatı standart fiyatımı acıklamada kaza gedısen yok demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

Linkteki aracın fiyatı standart fiyatımı acıklamada kaza gedısen yok demiş

araç bağcılarda = araç sorunlu , degisen yok = bel altı boyalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante_TR

quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

Linkteki aracın fiyatı standart fiyatımı acıklamada kaza gedısen yok demiş

araç bağcılarda = araç sorunlu , degisen yok = bel altı boyalı

şimdi anlasıldı zaten bagcılarda olması yeterli
  • Bunu alıp ne yapacaksın yahu vergisi algısı çok yakması vs sıkıntılı işler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.