Arkadaşlar Silkroadonline.net kapalı üyelik alamıyorum kullanmadığınız boş üyelik varmı? char kasmaya başlıyacağım. içinde char istemiyorum sadece üyelik melankolikagressor@hotmail.com
Bu senin için iyi olmaz gizli sorusunu başka biri bilmiş olacak ayrıca üyeliğiwww.joymax.com dan alıcaksın..
quote:Orjinalden alıntı: Evil Clown Bu senin için iyi olmaz gizli sorusunu başka biri bilmiş olacak ayrıca üyeliğiwww.joymax.com dan alıcaksın.. tşk ederim. konu silinebilir arkadaşlar
id = uruchicıkmazsacamdanatlicam pw = sendelimisin Gizli soru = Uruchi nedir ? Cevap= tam bir gay e-maiL = nooburi@hotmail.com
quote:Orjinalden alıntı: umbaba id = uruchicıkmazsacamdanatlicam pw = sendelimisin Gizli soru = Uruchi nedir ? Cevap= tam bir gay e-maiL = nooburi@hotmail.com uniq kıtlığımı var git başka bişi bekle niye buraya abuk sabuk şeyler yazıyorsun.
quote:Orjinalden alıntı: _Stewie_ quote:Orjinalden alıntı: umbaba id = uruchicıkmazsacamdanatlicam pw = sendelimisin Gizli soru = Uruchi nedir ? Cevap= tam bir gay e-maiL = nooburi@hotmail.com uniq kıtlığımı var git başka bişi bekle niye buraya abuk sabuk şeyler yazıyorsun. NE DİOSUN ? BAŞKA BİŞİ Mİ BEKLİİM 4 SAATE YAKINDIR URİ BEKLİYORUM TG 2. KEZ ÇIKTI . URİ ÇIKMADI HALAA.. CERBE KESTİM SABAH URİ YE GELDİM URİ YOK !..
quote:Orjinalden alıntı: umbaba id = uruchicıkmazsacamdanatlicam pw = sendelimisin Gizli soru = Uruchi nedir ? Cevap= tam bir gay e-maiL = nooburi@hotmail.com
ARKADAŞIM SİTE ŞU AN AKTİF DURUMDA. BURDA DAHA FAZLA VAKİT KAYBETME. GİT MİS GİBİ İSTEDİĞİN ADI,PW Yİ VER AÇ Bİ TANE . HADİ KOAY GELSİN