Bildirim
ARKADASLAR BİRİ BAKABİLİRMİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
??? -
1 konudan kastin ne karsim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7-8 Çalışanlar sadece 1 konu çalışmıyor,test,deneme,soru bankası çözüyordur.
Zaman kişiye bağlıdır,bu düzenli ve planlı her gün uygulanmalı.
Herkesin bünyesi farklı konuyu kalıcı anlamak ve pratik kazanmak için zaman istiyor. -
Rasyonel de konu trigonometri de?
yani demek istedigim konuları gerekirse bolerim onu demek istedim aslinda hergun 2 konu mesela illa 1 gunde bitmeyen konu olucak tabiki bir de birsey sormak istiyorum onumuzdeki ygs sinavinda aritmetik falan kalkmıs dogrumu bu osym sayfasında hala cıkıcak konu olarak duruyor cunku ? -
benim asil merak ettigim siz gunde kac konu calısıyorsunuz arkadaslar test olsun tekrar olsun off -
Bu hedefe bağlı değişir, 1 konu biter ams o konudan ne kadar çok soru çözersen yapamıcağın soru çıkma ihtimali artar böylece yapamadığın soruyu öğrenip yeni bir şey öğrenirsin,ona benzer sorular gördüğünde o öğrendiğim sorudaki mantığı yapsam dersin bunu genele vurunca başarı gelir,emin ol 7-8 saatten fazla çalışanlar da var buna kendimi de koyabilirim
Hacı doğru diyonda konu bitti demekle bitmiyor maalesef.Bunun tekrarları,püf noktaları,kendini 300 soru çözmeye zorlama falan derken millet 7-8 saat çalışıyor.Yoksa bende senin gibi günde 2 ders 2 konu toplam 200 sorunun yetebileceğini düşünüyorum.Şöyle tüm netleri 30 üstüne sabitlesem çok iyi olurdu yav. -
asıl olay soru çözmek diyorsunuz yani hmm peki siz gunde kac konu calısıyorsunuz acaba ? -
cok tecrubesizim arkadaslar mezunum ve hala calısmaya baslamadım ondan soruyorum ustelık sayısaldan giricem -
nasıi bir yol izlemeliyim yardım edicek yokmu ?? -
Aga bazıları cidden 7-8 saat çalışıyor çünkü tıp falan istiyorlar ama çoğunluğuda hikayeden yazıyor günde 7-8 saat çalışıyom felan diye milletin moralini bozuyor ben geçen sene hiç çalışmadım kitap bitirmedim 340 aldım bu sene mezunum günde 4 saati geçmedi çalıştığım genelde 3 saat ve gayette memnunumç Bİrde diyorlar mattan bugün rasyonel sayılardan 450 soru çözdüm ya aga ben 100 tane çözdüm bitti. Karekök zorlu falan hep onu öneriyorlar onu çözüyorum hiç zorlanmadan emeğimin karşılığını alarak çözüyorum. Her iş sende senin 3 saat çalışman diğer adamın 7 saatine eşit olur ama bazıları harbi çalışır bi yerlere gelmek ister tıp gibi felan 480 490 onlara bişi demiyorum helal olsun gerisi fıss bro millete bakma kendi kafana göre bi program yap devam et. -
saol kardesim sen nasıl calısıyorsun 1 konumu gunde ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X