Şimdi Ara

Arkadaşlar bir sorun var bakarmısınız:S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar service pack 2 yi yüklemiştim ondan sonra format attım,baktım yerel disk d de birşey kalmış,bi daha yükledim sp 2'yi hala öyle duruyor,silmeye çalıştım silemiyorum,nasıl silebilirim?

40dd2e diye yazan bi klasör var ondan bahsediyorum,bi yardım edermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broadwayci -- 25 Ağustos 2008; 2:51:43 >

• up
  • D: deki bütün dosyaları silmek istiyorsanız bilgisayarımı ters tıklayıp yönete girdikten sonra disk yönetiminden d: yi seçip biçimlendirebilirsiniz .
  • hocam görmedin herhalde orda benim dosyalarım ve arşivlerim var,d ye format atmıycam ben sadece o klasörü silmek istiyorum
  • Programı indir. kur sonra klosöre sağ tıkla. unlocker de.
    bütün kilitleri kaldır dedikten sonra klosörü sil.
    http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=unlocker&lid=1881
  • çok saol
  • Teknik yardımda sorsan ordada cvplarlardı.
    rica ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diğer forumları kaldıralım en iyisi konu dışında her türlü mesaj var artık
  • Klasörün için'de uptade.exe mi ne öyle bir program var ondan silinmiyor ben'de de oldu aynısı Service Pack 3 ü kurdum baktım hoşuma gitmedi kaldırdım yükler yüklemez Sonra d'de dosya kalmıştı . Erd Commander 2005 ile kökünü Kuruttum
  • silemedi program
  • Normaldir programın maksadı silmek değil silme kilidini açmak.

güvenli modda dene yine olmazsa bi boot cd ile yada disketle falan açıp başka bi işletim sistem üzerinden silebilirsin.
  • tamam saol geüvenli modda nasıl başlatıyoduk pc yi?
  • Güvenli Modda 'da Silemessin bildiğim Kadarıyla . ERD Commander 2005 yada 2007 Bu Programı İndir , İSO Kalıbı zaten , bunu cd'e çek ve gerisi sana kalmış PC Otamatık olarak boot'u okuyor ve işletim sistemi gibi bir arayüzü var programı buradan silemiyeceğin hiçbir şey yok .

Karşına 3 aşamalı birşey çıkıyor ona skip dersin

Sonra birşey daha çıkıyor orada İşletim sistemini seçmeni isteniliyor ama sen , İşletim sistemini değil'de No dont mu ne tam hatırlamıyorum 2. Seçeneği seçiceksin ve dosyanın olduğu yere gelip dosyayı sileceksin .

Bu Programla heryere girebilirsin . Windows'un saklandığı SAM Dosyasını bile açabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.