ben hobby serverinde oynuyorum ama bizim server daha önce c3 tabanlıydı şimdi c4 olma aşamasında testleri falan yapılıyor diye duydum.ama gel gelelim benim arkadaş servere wipe atılcak dedi.bende wipe ne diye sordum o da bana sıfırlanacak yani ne char falan varsa herkesinki silinecek dedi.bende allah allah dedim böyle birşey olur mu?çünkü bu serverda donate yapanlar var eğer charlar silinirse onlarında s grade itemleri gitmezmi bu geldi aklıma.bu konuda ne yorum yapılabilir acaba.kusura bakmayın bunun hakkında daha önce topik açılmışsa ve topik kirliliği yaratıyorsa herkesten özür dilerim ama bunun cevabı bana acil lazım.çünkü eğer böyle bir durum var ise bu serveri pazartesi bırakıp paradiseye geçcem.paradise hakkında da ne yorum yapabilirsiniz arkadaşlar....
bizim oynadığımız Elite C4 Us server bile iki yez wipe yedi.. Hem donatorler konusuna gelince zaten GM ler her zaman onlarla beraber onların wipe filan umurunda olmas... Yani haberi sağlam bi kaynaktan duyduysan hiç merak etme yakında wipe war demektir.. :D
walla arkadasim su anda oynadiğin servera wipe gelirse baska bi servera geçmek ne kadar mantıklı olur ki ? zaten tanıdığın herkez su anda oynadığın serverda. Bence wipe gelsede sen server değiştirme derim.
valla eliteye neler oldu ben yinede chramımı yaptım bufferimi kastım
:) ES-L2 bak o servere wipe atıld fazla bişi olmadı önemli bir şey değil sadece wipenin anlamı ahauhau şifrende ne kadar karakter varsa artık yok oluyo ahuahauha 0 dan başlıcan