Şimdi Ara

arkadaşlar bir g2 daha alacagım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bundan bikaç hafta önce g2 cihaz aldim fakat benim cihazım 16gb. Şimdi hediye olarak birine almayi düşünüyorum. Fakat bildiginiz üzere hafıza eklentisi yapamıyoruz acaba. 32 gb almam daha mı iyi olur ve bu linkteki fiyat + güvenilirlik + garanti durumu nasıl sizce

http://www.n11.com/lg-g2-d802-32gb-akilli-telefon-beyaz-cepkask-sigortali-P17575847

ayrica cepkask sigortası nasıl oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OfsaytOsman -- 2 Ocak 2014; 2:38:29 >

• link yok, ayrıcahttp://forum.donanimhaber.com/m_81856142/tm.htm buraya sorarsan firmayı daha iyi yorumlatırsın
  • düzelttim teşekkür ederim orayada yazdım ama cok birikmiş cevaplar sanmıyorum ki bana sıra gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OfsaytOsman -- 2 Ocak 2014; 2:44:29 >
  • İthalatçı garantili ürün alma bence 16GB resmi garantili al daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: web101

İthalatçı garantili ürün alma bence 16GB resmi garantili al daha iyi

aynen , sorun yaşayabilirsin , ama 16gb da çok az bence , eğer kullanacak kişi çok uygulama oyun vs. yükleyen biri değilse 16gb yeterbilir ama öyleyse 16gb az..
  • 32 lik al ve 16 ligi hediye et iyice tenizleyip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama sonuçta bu telefon alındımı 1 2 sene belki 3 sene bile rahat kullanmak zorunda kalcak ki 2 3 seneye oyunlar bu gb aşar gibi geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: web101

İthalatçı garantili ürün alma bence 16GB resmi garantili al daha iyi

Kesinlikle katılıyorum
  • hocam n11.com dan değil de bir teknoloji marketinden 32gb al, 16 gb ı fabrika ayarlarına döndürüp hediye edin
  • link verebilir misin hocam ya bide fiyatı nasıl uygunmudur
  • lg tr garantılı sıfır full kutu g2 1260 tl

arkadaşlar toptancımdan gelen fıyatlara karlarımı ekleyerek mesaj metnını aynen sızlere ıletıyorum. detaylı bılgı ıcın 0555 426 28 06 dan arayabılırsınız.nexus 4 780 , optımus g 830, optımus g pro 870, g pro lıte 830, p880 4x 600tl, g2 sıfır tr malı kutulu 1260, 2. el g2 1050 tl. pazarlıksız fıyatları yazdım. urunler sıfırlanmıs urunlerdır.herhangı bır problemı yoktur. sadece g2 nın sıfır mevcuttur digerlerı kutusuz saglam 2, el mantıgında urunlerdır. toplu alımda ındırm yapılır. 4000 tl uzerı cıhaz alana bır adet 2, el l7 hedıyedır ankara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.