Şimdi Ara

arkadaşlar bir bakın biliyorsanız söyleyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nette hayat diye bir oyun var aynı second life gibi bu oyunu indirdim 81 mb tam yüklicem install shield wizarddan şu sözleşmeyi okıyım dedim en sonunda şu yazıo istanbul merkez mahkemesi icra işlerinden sorumludur...

bu nedemek oluyor oyunun saatte 14 mb götürüyor müzikli alanda 28 mb falanda oyun ücretlimi veya varmı bir yamukluk oyunda başına bela gelen varmı nekadar oynayıp sorun yaşayıp yaşamadığınızı soracağım

• hiçmi cevap yok arkadaşlar
  • kotalıysan hiç baslama derim sana 2. olarak ise oyun bedava oynarsın ama biraz zor cunku cogu kisi basta para verip oyun parası alıp oyle oynuyorlar ve ilerde zengin olunca oyunda oyundan gercek hayata para akısı yapabiliyorlar bildigim bu kadar ada emlakcı dukkanı yani normal hayat gibi istedini alabilyirsun
  • oyunu inderimiom nedne acaba ?? yarısında hata verio ??
  • saol''DA'' sen oynadınmı nekadar süre ???
  • ben onu baya bi önce indirmiştim şimdiki halini bilmiyorum ama benim zamanımda chat yapıyorsun baska bir sey yok chat odaları vardır herkes bir yere toplanmıs konusuyor bide dans etme koymuslardır onun haricinde baska bir sey yoktu simdi second life gibi mi olmus
  • indirdim dediin gibi ole saf gibi dolaşıyosun ben sandım birçok yervar böle eğleniosun yok canım sende
    kilit lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silahşor -- 7 Eylül 2008; 1:04:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 Ay Kadar Oynadım Ama Pek Bisi Yapamadım Ben Sana Daha Önce Araştırmıştım Onları Söylüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.