Şimdi Ara

Arkadaşlar Bir Bakıarmısınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bir siteden dosya çektikten sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve bilgisayar açıldığında direk bir site açmaya çalışıyor pop up şeklindewww.raus.de/crashme (bilenler vardır ) ve antivir ile tarattığımda virüsü buldum ve sildim ama hala açıyor bunun bir tool u varsa buraya linkini yazabilirmi çok saolun şimdiden teşekkürler (Not:spy taraması yaptım birşey çıkmadı arkadaşlar)

• hijackthis kullanarak searchpage'lerini düzelt(hijackthis'i yükle ve arama yapıp hiç bişeye ellemessen default searchpageleri zaten o düzeltir.he eğerki bu senin spyla ilgili bişi görürsen onlarıda tikleyip silersen daha iyi olur) ve başlat->çalıştır->regedit ile
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
    üstteki iki anahtarlara bi bak bakalım bu crashme hakkında bişi varsa sil..
  • hijacktest e gerek kalmadı who çok saol kardeş kurtardın beni şu meretten
  • ad-aware programını kur Trojenlerini bulup hepsini temizlesin.Temizledikten sonra Home page lock-unlock adlı bir reg dosya var google dan arattır.başlangıç sayfa ayarlarını boş şekilde olduktan sonra unlock olanı çalıştır.
  • Düzeltiyorum Lock olanı çalıştır.

quote:

Orjinalden alıntı: excellent

ad-aware programını kur Trojenlerini bulup hepsini temizlesin.Temizledikten sonra Home page lock-unlock adlı bir reg dosya var google dan arattır.başlangıç sayfa ayarlarını boş şekilde olduktan sonra unlock olanı çalıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: who

hijackthis kullanarak searchpage'lerini düzelt(hijackthis'i yükle ve arama yapıp hiç bişeye ellemessen default searchpageleri zaten o düzeltir.he eğerki bu senin spyla ilgili bişi görürsen onlarıda tikleyip silersen daha iyi olur) ve başlat->çalıştır->regedit ile
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
    üstteki iki anahtarlara bi bak bakalım bu crashme hakkında bişi varsa sil..

Sorunu halletmişşin zaten. Ama @WHO dostumun bahsettigi hijackthis bu konuda mukemmel bır prog.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar bu nedir ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.