Şimdi Ara

arkadaslar bilgisayarimin kasasi cok eskidigi icin kasa tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benimki nerdeyse dökülüyor bu kasalardan hangisini tavsiye edersiniz simdiden tsk.

http://www1.at.conrad.com/scripts/wgate/zcop_at/~flN0YXRlPTM3MjUyOTUyNTU=?~template=PCAT_AREA_S_BROWSE&glb_user_js=Y&shop=A_B2C_AT&p_init_ipc=X&~cookies=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafayozgat19 -- 19 Şubat 2006 16:24:41 >

• Bana Göre Artek S60 Yada AOPEN A600 veya AOPEN H600BMP
  • sen bütçe söyle yeter kasa çeşit bol
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahrikutlu

sen bütçe söyle yeter kasa çeşit bol

Bence de ,bütçeni bi söyle ona göre önerelim!!!
  • arkadaslar 150euroya kadar veririm lütfen resimli gönderin cok sagolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafayozgat19

arkadaslar 150euroya kadar veririm lütfen resimli gönderin cok sagolun

TRde mi yaşıyorsun ? Bana nedense değilmişsin gibi bir his doğdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

quote:

arkadaslar 150euroya kadar veririm lütfen resimli gönderin cok sagolun

TRde mi yaşıyorsun ? Bana nedense değilmişsin gibi bir his doğdu

hayir dostum avusturyada yasiyorum ilk mesajimda link verdim bunlardan birini önein diye ama link calismiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • görünüşü çok ama çok sade fakat kaliteli bir ürün, içindeki psu da 400W gerçek power , bu ürünü önerebilirim 159euro TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamikazeden -- 19 Şubat 2006 17:20:31 >
  • yani bu sistemede güzel bir kasa gerekir.
    pencereli mi yoksa düz sade bir kasa mı arıyosun?
  • YAndan FAnlı Al Kasayı Tamamen Soğutur. Ve YAndan fAnlı + Mini Ekranlı Al Herşeyi Gösterir......
  • dostlarim cok sagolun benim kasa gercekten dökülüyor bu kasayi 3 sene önce amd sempron 2500+ ile almistim cok eskidi bide simdiki kullandigim ana kartin cok malzemesi var sigmiyor sli yide zar zor yaptim hersey sikisti onun icin cok isiniyor tekrar tsk.
  • quote:

dostlarim cok sagolun benim kasa gercekten dökülüyor bu kasayi 3 sene önce amd sempron 2500+ ile almistim cok eskidi bide simdiki kullandigim ana kartin cok malzemesi var sigmiyor sli yide zar zor yaptim hersey sikisti onun icin cok isiniyor tekrar tsk.

yahu kasa durduk yere nası eskir. dökülüyo filan demişsin. çocuklar üstüne mi çıkıp oturuyo yoksa
  • bence thermaltake kasa enermax psu al..
  • bence asus kasa al, metali en kalın, biçimi en bilgisayara benzyen kasa, içinede tagan psu yerleştir.
  • Aynen bende ole yaptım
    quote:

Orjinalden alıntı: frequen z

bence asus kasa al, metali en kalın, biçimi en bilgisayara benzyen kasa, içinede tagan psu yerleştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.