Şimdi Ara

Arkadaşlar Bilgisayardan çıkan sesi kaydedemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internetten bütün yolları denedim

Mesela, audiacity programını indirdim olmadı, total free recorder indirdim olmadı

internetten yine baktım, ses' e girip sonra kayıt sekmesine tıklayıp oradan stereo mix' i bulup varsayılan işaretlemek istedim stereo mix i bulamadım.

Acaba ses kartı mı yüklenmedi diyeceğimde, ses filan hepsi doğal çıkıyor, hem mikrofonda çalışıyor. Sıkıntı yok onlarda ama bir türlü stereo mix' i ne programlardan bulabildim nede ses kayıttan, nede programlardan yine başka bir türlü halledemedim. Her yolu denedim. Bana bir yardım edin Çok müteşekkir olurum. Donanımsal fotoğrafları da gönderiyorum.

Ayrıca orada yazan programları conexant intel filan hepsini indirdim ama donanımsal olarak bulmadı. Bana bir yol vurun arkadaşlar. Lazım olan bütün bilgiler mevcut. Teşekkürler
     Arkadaşlar Bilgisayardan çıkan sesi kaydedemiyorum. Arkadaşlar Bilgisayardan çıkan sesi kaydedemiyorum. Arkadaşlar Bilgisayardan çıkan sesi kaydedemiyorum. Arkadaşlar Bilgisayardan çıkan sesi kaydedemiyorum. Arkadaşlar Bilgisayardan çıkan sesi kaydedemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.