Bildirim
Arkadaşlar bilgisayardan anlayanlar bakabilir mi? Canlı derse giremiyorum edit: hala çözülmedi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Türkçe olarak ne olduğu zaten yazıyor. Bunun için bilgisayardan anlamaya gerek yok. Dll eksik diyor. O dlli bulup aynı klasöre koyarsan sorun ortadan kalkar. -
Ccleaner ile programı tamamen silip tekrar yükleyin. Sorunun düzelmesi lazım. İnternetten .dll indirmeye kalkmayın. .dll indirmek kesin çözüm değildir ve indirdiğiniz sayfayı bilmediğiniz için .dll virüs içerebilir. -
Hocam ben hep dll indirirdim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dostum bir sıkıntı olmaz merak etme. O arkadaş lütfen bana bir dll göndersin ve bilgisayarıma o şekilde virüs bulaştırsın :D -
hocam denetim masasından komple kaldırsak eba dersi olmaz mı ille Ccleaner olması mı lazım.?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE
Ccleaner ile programı tamamen silip tekrar yükleyin. Sorunun düzelmesi lazım. İnternetten .dll indirmeye kalkmayın. .dll indirmek kesin çözüm değildir ve indirdiğiniz sayfayı bilmediğiniz için .dll virüs içerebilir. -
Aynı işi görür hocam.
hocam nasıl yani dll fealn mı indireceğim? nasıl olacak biraz anlatırmısınız?quote:
Orijinalden alıntı: Hyper1001
Türkçe olarak ne olduğu zaten yazıyor. Bunun için bilgisayardan anlamaya gerek yok. Dll eksik diyor. O dlli bulup aynı klasöre koyarsan sorun ortadan kalkar. -
Hocam bir de sonn zamanlarda bilgisayarda virüs taraması veya ccleaner minvalinde bir program ile temizleme yaptınız mı?
yaptım hocam kaç kere fakat gene olmuyor hep bu hatayı veriyor.quote:
Orijinalden alıntı: sonmohikan oturanboğa
Aynı işi görür hocam. -
Googlea orada yazan dll ismini direkt yaz. Herhangi bir yerden indirip programın bulunduğu klasöre at. -
yok hocam hiç yapmadım.quote:
Hocam bir de sonn zamanlarda bilgisayarda virüs taraması veya ccleaner minvalinde bir program ile temizleme yaptınız mı? -
Hocam dosyanın adı.dll yazıp internetten aratıp indirebilirsiniz.
Bu zamana kadar sorun olmadıysa bir şey olmaz ayrıca eksik .dll indirilecekse virüs taraması yapılabilir. İnternetten crack oyun indirmiyorsan .dll ile uğraşmaya gerek yok zaten. -
Hocam dll dosyasını indirdikten sonra muhakkak bir virüs taraması yap.
Ccleaner regedit üzerinde bulunan verileri de siliyor olması lazım ya da elle regedit üzerinden taratıp uygulamanın verilerini silebilirsiniz. Tabi bunu önermiyorum, yanlışlıkla başka uygulamaların verilerini silebilirsiniz. -
indirdim hocam sonra nereye atayım bunu sadece bulunduğu yere mi atayımquote:
Hocam dosyanın adı.dll yazıp internetten aratıp indirebilirsiniz.
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X