Şimdi Ara

Arkadaşlar bilgisayardan anlayanlar bakabilir mi? Canlı derse giremiyorum edit: hala çözülmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi türlü giremiyorum yardımcı olacaklar pm atabilirm i acaba hep bu hatayı alıyorum.

Arkadaşlar bilgisayardan anlayanlar bakabilir mi? Canlı derse giremiyorum edit:  hala çözülmedi

api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll hatası
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Türkçe olarak ne olduğu zaten yazıyor. Bunun için bilgisayardan anlamaya gerek yok. Dll eksik diyor. O dlli bulup aynı klasöre koyarsan sorun ortadan kalkar.
  • Ccleaner ile programı tamamen silip tekrar yükleyin. Sorunun düzelmesi lazım. İnternetten .dll indirmeye kalkmayın. .dll indirmek kesin çözüm değildir ve indirdiğiniz sayfayı bilmediğiniz için .dll virüs içerebilir.
  • Hocam ben hep dll indirirdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sonmohikan oturanboğa kullanıcısına yanıt
    Dostum bir sıkıntı olmaz merak etme. O arkadaş lütfen bana bir dll göndersin ve bilgisayarıma o şekilde virüs bulaştırsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE

Ccleaner ile programı tamamen silip tekrar yükleyin. Sorunun düzelmesi lazım. İnternetten .dll indirmeye kalkmayın. .dll indirmek kesin çözüm değildir ve indirdiğiniz sayfayı bilmediğiniz için .dll virüs içerebilir.
    hocam denetim masasından komple kaldırsak eba dersi olmaz mı ille Ccleaner olması mı lazım.?
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Aynı işi görür hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyper1001

Türkçe olarak ne olduğu zaten yazıyor. Bunun için bilgisayardan anlamaya gerek yok. Dll eksik diyor. O dlli bulup aynı klasöre koyarsan sorun ortadan kalkar.
    hocam nasıl yani dll fealn mı indireceğim? nasıl olacak biraz anlatırmısınız?
    Hocam bir de sonn zamanlarda bilgisayarda virüs taraması veya ccleaner minvalinde bir program ile temizleme yaptınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sonmohikan oturanboğa

Aynı işi görür hocam.
    yaptım hocam kaç kere fakat gene olmuyor hep bu hatayı veriyor.
    Googlea orada yazan dll ismini direkt yaz. Herhangi bir yerden indirip programın bulunduğu klasöre at.
  • quote:

Hocam bir de sonn zamanlarda bilgisayarda virüs taraması veya ccleaner minvalinde bir program ile temizleme yaptınız mı?
    yok hocam hiç yapmadım.
    Hocam dosyanın adı.dll yazıp internetten aratıp indirebilirsiniz.

• sonmohikan oturanboğa kullanıcısına yanıt
    Bu zamana kadar sorun olmadıysa bir şey olmaz ayrıca eksik .dll indirilecekse virüs taraması yapılabilir. İnternetten crack oyun indirmiyorsan .dll ile uğraşmaya gerek yok zaten.
  • Hocam dll dosyasını indirdikten sonra muhakkak bir virüs taraması yap.

Ccleaner regedit üzerinde bulunan verileri de siliyor olması lazım ya da elle regedit üzerinden taratıp uygulamanın verilerini silebilirsiniz. Tabi bunu önermiyorum, yanlışlıkla başka uygulamaların verilerini silebilirsiniz.
  • quote:

Hocam dosyanın adı.dll yazıp internetten aratıp indirebilirsiniz.
    indirdim hocam sonra nereye atayım bunu sadece bulunduğu yere mi atayım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.