Şimdi Ara

ARKADAŞLAR Bİ BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YAW HERKES GİRMİŞ BİZ HALA SOHBET YAPIYOZ BANA Bİ YARDIM EDİN 1459 PATCH DOSYASINI İNDİRDİKTEN SONRA NE YAPACAZ LÜTFEN Bİ SÖYLEYİN

• quote:

Orjinalden alıntı: xXSquaLLXx

YAW HERKES GİRMİŞ BİZ HALA SOHBET YAPIYOZ BANA Bİ YARDIM EDİN 1459 PATCH DOSYASINI İNDİRDİKTEN SONRA NE YAPACAZ LÜTFEN Bİ SÖYLEYİN

su an kimse giremiyor serwerlara reset atılmıs.....
  • o kendisi otomatik indirdimi? inddirdiyse bekle serwerlar zati kapali ya yeni patch gelir onuda otomatik indirir oole acilir yada gelmeden acilir sorun yoq
  • AMA KNIGHTTIN SİTESİNDE GÖSTERİYO SUNUCU DURUMUNA BAK
  • İçindeki dosyalari knight klasörüne çıkartıp "tümüne evet" diyeceksin..Daha sonra optionstan patch numarasını 1459 deyip "Contens of the Update" tuşuna basacaksın,çıkan yerede yes diyecelsin..Daha sonra save changes and start deyip oyuna gireceksin..Ama şu anda serverlara res varmış..Açılınca yapacagın iş bu
  • premium olmadığı için sabah sabah kalktık doldurmasınlar serverları :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

İçindeki dosyalari knight klasörüne çıkartıp "tümüne evet" diyeceksin..Daha sonra optionstan patch numarasını 1459 deyip "Contens of the Update" tuşuna basacaksın,çıkan yerede yes diyecelsin..Daha sonra save changes and start deyip oyuna gireceksin..Ama şu anda serverlara res varmış..Açılınca yapacagın iş bu

• TMM ÇOK SAOL
  • D@n93rMert dediğini yaptım ama hala login server diyo böyle demesi normal mı?
  • SquaLL serverler Kapalı Login Failed Demesi Normal
  • sen pacth 1459 u yukledıkten sonra optionstan da 1459 yasdın mı ¿
  • quote:

D@n93rMert dediğini yaptım ama hala login server diyo böyle demesi normal mı?

Girdin mi şimdi oyuna ?
  • arkadaşlar ben hala giremiyorum ? ? dc verio sürekli
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

arkadaşlar ben hala giremiyorum ? ? dc verio sürekli

Bir ileri-gerinin dediği gibi oyunun hedefini falan mı değiştirdin ?Usaknightonline gibi flan ?
  • quote:

YAW HERKES GİRMİŞ BİZ HALA SOHBET YAPIYOZ BANA Bİ YARDIM EDİN 1459 PATCH DOSYASINI İNDİRDİKTEN SONRA NE YAPACAZ LÜTFEN Bİ SÖYLEYİN

ne demek ne yapacaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.