YA SIZCE BU OYUNA BASLAYIMMI K.O DELI GIBI SEVIYORUM. BU OYUNDADA PİÇ SEREFSIZ ADİ GM BEBELERI VARMI BU OYUNMU IYI K.O MU GORUSLELRINIZI YAZIIN NOLUR AYRICA BU OYUNUN ADINDAN BASKA HIC BISIYINI BILMIOM OYUNUN SIMGESINI BILE GORMEDIN TEK BILGIM BURDA YAZDIĞINIZ SEYLER
oyun çok güseldir başladın mı bırakamazsın K.O ile alakası yok tabi zevkler ve renkler tartışılmaz....
ALAKASI YOK DIYOSUN AMA TOPİCLERI OKUDUM WARRIOUR MAGE ROGUE FELAN DIYO VARDIR BENCE HEMDE BUNDA AGE OF EMPIRES GIBI ORDULUMU YOKSA K.O GIBI TEK KISIMISIN NASIL YANİ
tek olarak gidiyosun tabiki ırk seçmede K.O ya benziyor ama ırkların güçleri çok değişik çok farklı grafiklerde alaka yok!! girip görmeden anlayamazsın!!!
Arkadaşım 1.Si üst Konu olan Topic lerden Gerekli bilgiyi öğrenebilirsin. 2. Si ise Lütfen Küfürleri Editlermisin ...
merak etme bu oyunu blizzard gibi bi baba firma yapıyor kesinlikle bişe olmaz GM lere gelince burda GM ler sizin ko dan bildiğiniz gibi char editleme vs. olayları yapmıyor sadece oyunculara yardım ediyor ayrıca paralı olduğu için çoluk çocuklar yok oynayan oyuncular gayet seviyeli insanlar tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: YuquaiLon
merak etme bu oyunu blizzard gibi bi baba firma yapıyor kesinlikle bişe olmaz GM lere gelince burda GM ler sizin ko dan bildiğiniz gibi char editleme vs. olayları yapmıyor sadece oyunculara yardım ediyor ayrıca paralı olduğu için çoluk çocuklar yok oynayan oyuncular gayet seviyeli insanlar tavsiye ederim