Şimdi Ara

ARKADASLAR BEN BI K.O OYUNCUSUYUM YARDIIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA SIZCE BU OYUNA BASLAYIMMI K.O DELI GIBI SEVIYORUM. BU OYUNDADA PİÇ SEREFSIZ ADİ GM BEBELERI VARMI BU OYUNMU IYI K.O MU GORUSLELRINIZI YAZIIN NOLUR AYRICA BU OYUNUN ADINDAN BASKA HIC BISIYINI BILMIOM OYUNUN SIMGESINI BILE GORMEDIN TEK BILGIM BURDA YAZDIĞINIZ SEYLER

• oyun çok güseldir başladın mı bırakamazsın K.O ile alakası yok tabi zevkler ve renkler tartışılmaz....
  • ALAKASI YOK DIYOSUN AMA TOPİCLERI OKUDUM WARRIOUR MAGE ROGUE FELAN DIYO VARDIR BENCE HEMDE BUNDA AGE OF EMPIRES GIBI ORDULUMU YOKSA K.O GIBI TEK KISIMISIN NASIL YANİ
  • tek olarak gidiyosun tabiki ırk seçmede K.O ya benziyor ama ırkların güçleri çok değişik çok farklı grafiklerde alaka yok!! girip görmeden anlayamazsın!!!
  • Arkadaşım 1.Si üst Konu olan Topic lerden Gerekli bilgiyi öğrenebilirsin.
    2. Si ise Lütfen Küfürleri Editlermisin ...
  • merak etme bu oyunu blizzard gibi bi baba firma yapıyor kesinlikle bişe olmaz
    GM lere gelince burda GM ler sizin ko dan bildiğiniz gibi char editleme vs. olayları yapmıyor sadece oyunculara yardım ediyor
    ayrıca paralı olduğu için çoluk çocuklar yok oynayan oyuncular gayet seviyeli insanlar
    tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: YuquaiLon

merak etme bu oyunu blizzard gibi bi baba firma yapıyor kesinlikle bişe olmaz
    GM lere gelince burda GM ler sizin ko dan bildiğiniz gibi char editleme vs. olayları yapmıyor sadece oyunculara yardım ediyor
    ayrıca paralı olduğu için çoluk çocuklar yok oynayan oyuncular gayet seviyeli insanlar
    tavsiye ederim

+
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wow şahanedir, düşünmeden geç...
  • Geçme bence sen hiç!! lol böyle sayar söversen wow da hiç şansın yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.