Şimdi Ara

arkadaslar banka işi acil yardımmm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19/05/2013 Pazar tarihinde annanem vefat etti. kendisi büyük babamdan kalma ssk emekli maaşı almaktaydı. ananemin maaşını 18/05/2013 cumartesi günü çektik. ananem 19/05/2013 pazar günü vefat etti. dün sgk dan evrak geldi. güya ananemin maaşını vefat tarhiniden sonra yani 20/05/2013 tarihinde cekmişiz. bunun aksini ıspatlamak için bankaya gittim oradada 20/05/2013 tarihi çıkıyor.
    Arkadaslar ben parayı 18/05/2013 cumartesi çektim. çok zor durumdayım ıspat ta edemiyorum. cumartesi çektiğim için bankada pazartesi gözükebilirmi (hafta sonu - hafta içi hesabı..) konu hakkında yardımcı olabilicek fikir verecek arkadas var mı?

• gece felan 12 den sonra çekmiş olmayasın ?
  • YOK KARDEŞ 18/05/2013 GÜNDÜZ VAKTİ CEKTİM BANKADAN DA DEKONTU NİHAYET NU ŞEKİLDE ALABİLDİM SGK YI ARIYORUM AMA BİZE BU ŞEKİLDE İTİRAZ EDEMEZSSİN HUKUKİ YOLDAN HHAKINI ARAYACAN DİO ORADAKİ GÖREVLİ. BUGÜN Bİ AVUKATIN YANINA GİDİP GÖRÜŞMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
  • Para çektikten sonra bankamatik sana bi küçük makbuz verir. Onu almadın mı?
  • bankamatikten para çıkış saati bellidir.+bilgi fişi alsaydın ya
  • ALMIŞTIM FAKAT TARİH BUNDAN 2 AY KADAR ÖNCEYDİ BU BORÇ KONUSU SU SON 1 HAFTADA GÜNDEME GELDİ. YANİ BEN O MAKBUZU ATMIŞTIM ÇOKTAN. GERCİ GİDİP BANKADAN DEKONT ALDIM AMA. ADAMLAR MAAS 21 İNDE YAIYORMUŞ NORMALDE AMA 18 İNDE YATIRMIŞLAR ERKEN YATMIŞ CUMARTESİ ÇEKMİŞSİN DİOLAR BURDA TEMEL OLAN PAZARTESİ CEKİLMESİ GEREKİRDİ DİYE SACMALIOLAR KAFAM İYİCE KARIŞTI
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutefe

19/05/2013 Pazar tarihinde annanem vefat etti. kendisi büyük babamdan kalma ssk emekli maaşı almaktaydı. ananemin maaşını 18/05/2013 cumartesi günü çektik. ananem 19/05/2013 pazar günü vefat etti. dün sgk dan evrak geldi. güya ananemin maaşını vefat tarhiniden sonra yani 20/05/2013 tarihinde cekmişiz. bunun aksini ıspatlamak için bankaya gittim oradada 20/05/2013 tarihi çıkıyor.
    Arkadaslar ben parayı 18/05/2013 cumartesi çektim. çok zor durumdayım ıspat ta edemiyorum. cumartesi çektiğim için bankada pazartesi gözükebilirmi (hafta sonu - hafta içi hesabı..) konu hakkında yardımcı olabilicek fikir verecek arkadas var mı?

Bankanın internet şubesi üzerinden o tarihteki işlemlerinize bakın belli olur. Dediğiniz tarihin dönem hareketlerini gösteren çıktısını alıp bankaya durumunuzu da anlatarak o tarihin dekontunu talep edin. Dekontu sgk a götürün sorun çözülür. Memur sorun çıkarırsa şikayet edeceğinizi söylersiniz. Kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi Acil Yardım !!
    10 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.